Bronzer

Den solkyssede ferie-hud ser nu engang bare sundest og flottest ud, så du stråler om kap med solen. Men har du ikke været på solferie i år, kan du snyde dig til den eftertragtede kulør med bronzer-makeup. Find din næste favorit blandt bronzer-sticks og cream-bronzere på Bilka.dk.

Derfor skal du overveje at prøve en bronzer

Hører du til dem, der synes, at bronzeren er lidt farlig? Så er det på tide at komme på bedre tanker, for makeup-bronzer er for alle, der ønsker lidt mere farve i ansigtet.

Det, som bronzeren kan, er at tilføje kulør, så din hud fremstår solkysset og feriefin. Og det er lig med en hud, der stråler mere og ser sundere ud. Du ka’ trylle det vinterblege ansigt om til et ansigt med mere liv, og det er oven i købet utrolig nemt. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt en bronzer er noget for dig, så får du her tre gode grunde til at prøve kræfter med den: 

  • Bronzeren giver ansigtet en sommerkulør – uden at det virker unaturligt. Her er kun tale om et lille pift, så frygt ikke for, at kuløren bliver for mørk 
  • Bronzeren tilfører liv og spil i ansigtet, som giver illusionen af, at du ser sundere ud 
  • Med bronzerens kulør vil resten af din ansigtsmakeup få bedre vilkår for at brillere 

 

Du kan med fordel bruge bronzeren sammen med blush, som specifikt giver farve til kinderne. 

 

Hvordan bruger jeg en bronzer?

Som nævnt skal bronzeren kun tilføre en smule farve og glød til ansigtet, og derfor skal det understreges, at less is more. Kommer du for meget på, vil resultatet blive unaturligt. Så start i det små, og byg gradvist op. 

Du påfører den enten som en stick-bronzer, en bronzer-cream eller en bronzer-blush i pudderform i ansigtet. Brug den sparsomt og gerne som contour ved næsefløjene, i panden, langs kæbelinjen og midt på kinden, hvis du har en stick eller cream.  

Du kan også påføre pudder-blushen med en børste med lette streg over ansigtet. Prøv dig frem, og find den metode, der får det bedste frem i dit ansigt.