Pudder

Pudder er for dig, der gerne vil give makeuppen det sidste touch, så den både holder længere og ser pæn ud dagen lang. Se de mange varianter af løs pudder, mineralpudder og setting powder på Bilka.dk i Danmarks største vareudvalg, og bliv klar til at møde dagen med flot makeup. 

Oplev hvad pudder kan gøre for dig

Måske tænker du, at pudder er noget, oldemor brugte. Men selvom pudder og setting powder er en gammel kending, har den stadig masser at byde ind med – den har nemlig den helt særlige evne til at fiksere makeuppen og give ansigtet et mat look.

Pudderen fungerer i samspil med primeren, som er det lag, du lægger inden makeuppen for at få den til at holde længere. Ved brug af begge typer har du mulighed for at sikre, at makeuppen bliver, hvor den skal - hele dagen.

Pudder har også den egenskab, at du ka’ bruge den som en slags let foundation, for når du påfører pudderen til ansigtet, giver den en florlet dækning. Er du nysgerrig efter at finde ud af, om løs eller fast pudder er noget for dig, kan du finde god inspiration på Bilka.dk, der som dit hypermarked har alt det, du har brug for i hverdagen. 

 

Er pudder noget for mig? 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt pudder er noget for dig, så kan du starte med at tænke over dine makeup-rutiner og makeup-resultater. Du kan med fordel overveje følgende: 

  • Har du problemer med, at din hud kan blive lidt fedtet i løbet af dagen? 
  • Har du brug for at fiksere din makeup? 
  • Har du brug for en nem og florlet dækning? 

 

Du skal påføre pudder som sidste led i din makeup-rutine – det vil sige efter primer, foundation, concealer, øjenmakeup og læbemakeup. Når du bruger pudderen, kan du med fordel bruge den sammen med lidt bronzer, der giver dig lidt mere farve og kulør i ansigtet. 

Find dit pudder på Bilka.dk, og vælg mellem forskellige typer. Prøv dig frem og find den variant, der passer bedst til dine behov.