Concealer

En concealer er dit bedste våben mod mørke rande, urenheder og andre problemområder i huden. Den skjuler nemlig småfejl, så din hud ser pænere og friskere ud. Find din favorit på Bilka.dk, så du nemt og hurtigt kan få boostet din selvtillid og gå dagen i møde.

Sådan finder du den bedste concealer

Brug en concealer til at dække urenheder og mørke rander under øjnene eller brug den til at lysne dele af dit ansigt op. I denne guide hjælper vi dig med at finde den bedste concealer til dig, så du kan skabe det perfekte look.

Makeup tips

Få tips til, hvordan du kan bruge din concealer til at dække små, lokale områder for at skabe et ensartet look. Du kan bl.a. bruge en concealer til at fremhæve særlige områder i ansigtet, men du kan også bruge den til at dække mørke rander.

Derfor skal du have en concealer i makeup-pungen

Concealeren er et klart must i din makeup-pung, og her er tale om en flydende masse, der ofte kommer i en tube eller stift. Når du kommer den på problemområdet – for eksempel en bums eller mørke rande – vil den skjule det uønskede. Du ka’ enten påføre den med fingeren, makeup-svamp eller applikator. Resultatet bliver, at urenhedernes synlighed bliver mindsket. 

Concealeren har også nogle gode samarbejdspartnere, som især inkluderer primer og foundation. Disse to makeup-produkter tager sig af hele ansigtet, så ansigtshuden bliver ensartet, mens concealeren tager sig af de områder, hvor der er brug for en ekstra indsats. 

 

Det skal du huske, før du køber din makeup-concealer

På Bilka.dk forhandler vi en bred vifte af forskellige concealere, så ved du ikke helt, hvilken en du skal vælge, kan du tage følgende med i betragtning: 

  • Mærke – på Bilka.dk finder du en række af de kendte mærker, og nogle forbrugere sværger til det ene mærke og andre til det andet. Du kan dog sagtens have makeup-produkter fra forskellige mærker i din samling 
  • Dækkeevne – nogle har en høj dækkeevne, hvor andre makeup-concealere har mere en transparent formel. Har du mange tydelige urenheder, kan du vælge en med høj dækkeevne 
  • Nuance – valg af nuance er vigtig for det udtryk, du ønsker. Concealeren kan godt være et par nuancer lysere end din foundation, men det anbefales, at den passer til dig. Hav gerne én til sommerbrug og én til vinterbrug, da du er mere ude i sommeren og typisk har mere kulør 
  • Konsistens – nogle concealere har en cremet og tyk konsistens, hvor du skal arbejde en del med den, mens andre har en tyndere konsistens, som er nemmere at fordele 

 

Det kan også være en fordel vælge en god makeup-svamp eller concealer-påføringspensel, som kan gøre arbejdet nemmere. Find det hele på Bilka.dk.