Blush

Farve i kinderne bliver anset som værende lig med sundhed og velvære, og vil du gerne snyde lidt med kuløren, er en blush din bedste ven. Vælg for eksempel en blush stick, creme blush eller pudder blush, og skab liv i dit ansigt. Find alle varianterne på Bilka.dk.

Makeup tips

Læg en flot makeup med disse makeup tips! I denne guide kan du bl.a. læse mere om, hvordan du kan skabe glød og liv i dit ansigt ved at tilføje lidt blush på kinderne. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan skabe det helt rette look.

Det kan blush gøre for dig og dit ansigt

Kan du huske scenen fra Borte med Blæsten, hvor Scarlett O’Hara mangler glød i ansigtet? Her niver hun sig resolut i kinderne, hvorved de bliver røde. Det er et trick, der virker, men det er måske ikke den mest behagelige metode. Derfor kan du i stedet få hjælp til eftertragtede røde kinder med blush makeup. 

Blush kommer i mange former, og en af typerne er stick-blush’en. Her er tale om blush i stift-form, som du hurtigt påfører dine kinder med lette strøg. En anden type er creme-blush, som ofte kommer i en kompakt form med en cremet konsistens. Du påfører den på kinderne med enten en makeup-svamp eller fingrene. Derudover kan du støde på blush i pudderform, som du stryger på kinderne med lette strøg – det gør du bedst med en pensel

Når du skal bruge din makeup-blush, har vi en række gode råd til, hvordan du påfører den korrekt. Her forklarer vi helt kort, hvordan du gør: 

  • Blushen – uanset type – skal påføres på æblekinderne og gerne i ”strøg” fra kindbenet og skråt nedad til æblekinden. Det drejer sig kun om et par centimeter 
  • Efter påføring kan det være nødvendigt at blende blushen ind i huden, så den ikke ser for markant ud 
  • Du kan med fordel arbejde blushen ind i huden sammen med din conturing og highlighter 

 

Du kan eventuelt starte med at gøre som Scarlett O’Hara og nive dig selv i kinden – så kan du se, hvad din naturlige farve er. 

 

Find din blush-favorit på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du finde flere typer af blush-makeup fra forskellige mærker som blandt andet Maybelline, Rimmel, Max Factor og L’Oréal. Gå på opdagelse her i det store sortiment, og find den nuance, der passer bedst til dig og dit look.