Primer

Makeup-primer er en af de nymoderne makeup-produkter, som har opnået en rasende popularitet. Det fantastiske ved dette produkt er, at når du påfører det før resten af sminken, sætter makeuppen sig bedre, flotte og længere. Prøv selv, og gå på opdagelse i udvalget på Bilka.dk.

Hvad er en primer?

Har du hørt om en primer? Hvis du ikke kender produktet, kan du læse med her. I denne guide forklarer vi, hvad en primer er og hvad den gør. En primer er bl.a. med til at give dig en flot base til resten af din makeup, og den er heldigvis nem at bruge.

Primeren får makeuppen til at sidde, som den skal

Kender du ikke allerede til primer, så er det på tide. Her er tale om et unikt produkt, der fungerer lidt ligesom pudder, da det fæstner makeuppen og sørger for, at den bliver siddende. Primeren fungerer bare som det inderste lag i makeup-rutinen i stedet for det sidste lag, som er pudderen. Udover at sørge for, at sminken bliver siddende længere, vil makeuppen også sætte sig bedre og flottere – især øjenskygge bliver mere fremhævet.

Du påfører din makeup-primer med fingrene eller en svamp, som du fordeler jævnt i hele ansigtet – husk dog altid fugtighedscremen først, for når din hud er ordentligt fugtet, vil den ikke flage eller skalle, og det giver en pænere makeup.  

Herved får du en let dækkende farve, som både lægger bunden og udgør det for en helt let foundation. Når du har lagt primer-makeuppen, kan du fortsætte din makeup-rutine, som du plejer med foundation og concealer før øjen- og læbemakeuppen. 

 

3 grunde til, at du skal investere i en primer

Har du ikke prøvet en primer før, får du her det korte overblik over, hvorfor det er på tide at investere i en makeup-primer: 

  • Primeren giver et helt let lag dækning. Det kan være nok for dig, der i forvejen har en flot hud 
  • Primeren fæstner resten af makeuppen, så den ikke hurtigt forsvinder 
  • Primeren giver en højere intensitet til for eksempel øjenskyggen, hvorved du ka’ få kraftigere nuancer til at skinne igennem 

 

Du kan finde din primer på Bilka.dk, hvor vi som dit hypermarked sørger for, at du kan få alt det, du har brug for til hverdagen. Vi er mere end bare en butik – vi stræber efter at forhandle oplevelser i stedet, og med vores højkvalitets-primere får du en makeup-oplevelse ud over det sædvanlige.