Foundation

Foundation-makeup er den base, du lægger i ansigtet, og som danner ansigtets lærred. Her er tale om et uundværligt makeup-produkt, som udglatter og udjævner problemområder. Find din favorit på Bilka.dk, der som dit hypermarked har alt det, du skal bruge til både hverdag og til fest.

Find den bedste foundation til din hud

Er du lidt forvirret over, hvilken foundation du skal vælge? Det kan vi godt forstå. Derfor har vi lavet denne guide til dig, så du kan få hjælp til at finde den bedste foundation til din hud. Vi gennemgår bl.a., hvordan du finder den rette foundation til din hudtype og hudtone.

Makeup tips

Det er ikke altid nemt at mestre makeuppen, så den ligger præcis, som du vil have den. I denne guide giver dig gode makeup tips, der gør det nemmere for dig at lægge din makeup, så du kan opnå et flot resultat.

Find din foundation på Bilka.dk

På Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af ansigtsmakeup som eksempelvis foundation. Du kan finde en lang række af forskellig foundation-makeup her på hjemmesiden, der blandt andet tæller mange af de kendte mærker som Rimmel, Maybelline, Max Factor og L’Oréal

Tag et kig her på siden, og bliv inspireret til at vælge netop den foundation, der får de bedste sider frem i dit ansigt. Du kan selvfølgelig også finde andre makeup-produkter, der går hånd i hånd med foundationen, når det gælder om at skabe en flot base. Det tæller især primeren og concealeren. Primeren lægger du før foundationen for at få al makeuppen til at holde længere, mens concealeren er skabt til særlige problemområder i ansigtet som mørke rande og urenheder. 

 

Sådan vælger du en foundation

Foundation er et af nøgleområderne i den daglige makeup – både til hverdag og fest. Men er du i tvivl om, hvordan du finder din perfekte match, så kan du overveje følgende kriterier: 

  • Nuance – her er tale om det allervigtigste element, for farven eller nuancen er alfa og omega. Du kan vælge en variant, der matcher din egen hudfarve godt – for et naturligt udtryk. Du kan med fordel blande to nuancer, hvis du ikke helt præcist kan finde dit match. Sørg eventuelt for  at have én nuance til om vinteren og én til om sommeren, da din hudfarve vil skifte med sæsonerne 
  • Dækkeevne – nogle foundations har en høj dækkeevne og andre en lav. Brug en høj dækkeevne, hvis du døjer med ujævnheder 
  • Hudpleje – nogle foundations kommer med indbygget hudpleje som fugtighedscreme, der plejer din hud, mens den holder den smuk 

 

Med de ovenstående aspekter in mente er du godt rustet til at finde den helt rigtige foundation til dine behov. Gå på opdagelse blandt vores foundations her på Bilka.dk.