Sådan plejer du dit hår

Tips og tricks til hårpleje og styling fra Dennis Knudsen

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til hårpleje

 

Her på siden giver Dennis Knudsen dig tips og tricks til, hvordan du bedst plejer dit hår. Du kan også finde hans anbefaling til stylingprodukter, der passer til enhver hårtype.

Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan pleje og style dit hår, så du opnår et flot og holdbart resultat, du bliver glad for. Lad dig inspirere og prøv disse tricks af, så du kan lave den frisure, der passer bedst til dig.

 

 

Glans til håret

Hair Repair er en enestående kur, når du vil give dit hår ekstra forkælelse. Kombinationen af keratin, aloe vera og protein kompleks styrker dit hår og tilfører samtidig den rette mængde af fugt.

Kuren indeholder macadamia olie, solsikke olie og jojoba olie, hvis egenskaber er kendt for at gøre håret silkeblødt og samtidig beskytte mod ydre påvirkninger.

Med denne kur vil håret føles sundere, blødere og endnu mere glansfuldt. Fordel en passende mængde kur i det fugtige hår. Lad kuren virke i 3 min. og skyl herefter grundigt efter med vand.

Leave-in Oil er perfekt til brug efter hårvask. Et unikt 2-fasesystem med en kombination af serum og conditioner, der med sit indhold af fugtgivende protein kompleks samt provitamin B5 vil få håret til straks at føles silkeblødt og se glansfuldt ud.

Leave-in Oil sprayes direkte i det nyvaskede og håndklædetørre hår. Efter et par minutter er håret klar til evt. styling. Ønsker du endnu mere glans, kan du med fordel afslutte med Shine Spray.

Disse produkter anvendes:

 • Hair Repair
 • Leave-in Oil
 • Shine Spray.

 

 

Beskyt dit hår med heat protection

Heat Protection er en helt enestående styling spray med anti-frizz effekt, der tilfører håret maksimal beskyttelse, når det udsættes for høje temperaturer.

Indholdet af varmebeskyttende ingredienser skærmer håret mod ekstrem varmebehandling, ligesom indholdet af provitamin B5 tilfører håret den rette mængde fugt.

Ryst flasken og spray direkte på det nyvaskede hår i en afstand af 20-25 cm og igen i tørt hår inden anvendelsen af hårtørrer, glatte- eller krøllejern.

Disse produkter anvendes:

 • Heat Protection.

 

 

Kreativ styling

Mud Wax er den perfekte voks til den kreative styling, der skal holde hele dagen. Den kan anvendes både i kort og langt hår.

 1. Start med at varme en passende mængde Mud Wax mellem håndfladerne og fordel i tørt hår.
 2. Form frisuren som du gerne vil have den.
 3. For ekstra hold og volumen kan Mud Wax med fordel masseres tæt ned til hovedbunden.


For et bedre og længere hold af frisuren kan du afslutte looket med anvendelse af Hair Spray. Ryst flasken og spray direkte på håret i en afstand af 20-30 cm.

Ønskes volumen, kan du med fordel løfte håret og spraye tæt ved hovedbunden. Hair Spray giver naturlig glans til håret og et fleksibelt hold uden at stivne for meget. Hair Spray kan efter behov anvendes i løbet af dagen for ekstra fixering, og den er nem at rede ud.

Disse produkter anvendes:

 • Mud Wax
 • Hair Spray.

 

 

Styling af kort hår

Start med Salt Water Spray. Ryst flasken godt og spray direkte i håret i en afstand af 20-25 cm. For ekstra fylde kan du spraye den i fugtigt hår inden brug af føntørrer eller i helt vådt hår for at opnå beach-look.

Varm en passende mængde Shine Wax mellem håndfladerne og fordel jævnt i håret. Derefter kan du forme frisuren, som du gerne vil have den.

Som en afsluttende finish kan du anvende Shine Spray for at opnå et fantastisk glansfuldt resultat. Shine Spray rystes godt inden brug og sprøjtes direkte på det færdigstylede hår. Shine Spray fremhæver din hårfarve og efterlader håret levende og glansfuldt uden at tynge.

Disse produkter anvendes:

 • Salt Water Spray
 • Shine Wax
 • Shine Spray.

 

 

Styling med hold

Start med at varme en passende mængde Shine Wax mellem håndfladerne og fordel jævnt i håret. Form frisuren som du gerne vil have den.

For et bedre og længere hold af frisuren kan du med fordel afslutte looket med anvendelse af Hair Spray. Ryst flasken og spray direkte på håret i en afstand af 20-30 cm.

Ønskes volumen, kan du med fordel løfte håret og spraye tæt ved hovedbunden. Hair Spray giver naturlig glans til håret og et fleksibelt hold uden at stivne for meget. Hair Spray kan efter behov anvendes i løbet af dagen for ekstra fixering, og den er nem at rede ud.

Disse produkter anvendes:

 • Shine Wax
 • Hair Spray.

 

 

Krøllet hår med fylde

Start med at vaske håret i Shampoo Volume. Fugt håret og massér shampooen ind i både hår og hovedbund. Skyl grundigt med vand.

Gentag behandlingen for at sikre, at dit hår er helt rent og for at opnå optimal udnyttelse af shampooen. Shampoo Volumes indhold af ceramider forbedrer hårets styrke og tilfører masser af volumen.

Brug herefter Conditioner Volume som fordeles i det fugtige hår helt ud i hårspidserne. Lad det virke i et par minutter, skyl herefter håret grundigt med vand og tør efter med et håndklæde.

For det perfekt krøllede hår anvendes Spray Mousse. Ryst flasken og tryk en passende mængde skum ud i håndfladen. Fordel produktet jævnt i det fugtige nyvaskede hår – start ved hovedbunden og arbejd ned mod hårspidserne.

Tør derefter håret med føntørrer. Der kan med fordel anvendes en diffuser på føntørreren for ekstra volumen.

Som en afsluttende finish anvendes Shine Spray for at opnå et fantastisk glansfuldt resultat. Shine Spray rystes godt inden brug og sprøjtes direkte på det færdigstylede hår.

Disse produkter anvendes:

 • Volume Shampoo
 • Volume Conditioner
 • Spray Mousse
 • Shine Spray.

 

Relaterede kategorier

Få inspiration til, hvordan du kan style og pleje dit hår

Guides til hårpleje og styling