Dennis Knudsen

Dennis Knudsen har mange års erfaring som frisør og makeupartist på en lang række reklamefilm, modeshows og spillefilm. Med udgangspunkt i denne erfaring har han udviklet sin egen hårserie, hvor du får hårprodukter i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi har samlet en række videoer, hvor du kan se, hvordan du bedst bruger Dennis Knudsen produkter.

September/Oktober-hilsen fra Dennis

Kære alle Bilka.dk kunder

Her er en lille hilsen fra mig. Ville ønske jeg kunne give jer en varm sensommerhilsen – men da sommeren aldrig rigtig kom og det nu er efterår ifølge kalenderen – får I en stor kærlig hilsen i stedet.

Jeg har nu de sidste 2 måneder, arbejdet på Bille August nye film ”Lykke Per” – og vi fortsætter helt frem til november. Derefter er det så min tur til ”sommerferie”.

Lige for tiden tester jeg mange af mine nye spændende produkter på skuespillerne på filmen, og der er vild begejstring – så I kan godt glæde jer.

Hvis I endnu ikke har prøvet min nye Organic Shampoo og Conditioner – med økologisk honning og aloe vera, så vil jeg varmt anbefale disse produkter til alle hårtyper.

Trænger din hud til en ansigtsbehandling så skal du prøve min ”Peel Off” maske – den renser huden og efterlader ren, klar og smuk. Brug den ca 1 gang om ugen og du vil se synlige resultater. Påfør din Dennis Knudsen Skin Complex dag eller natcreme efterfølgende.

 

Nyd efteråret!

Knus Dennis

Sådan bruger du produkter fra Dennis Knudsen

Se de forskellige videoer, og lær meget mer eom Dennis Knudsens produkter. Du finde forskellige videoer om diverse produkter, såsom moisterising shampoo og conditioner, hårspray og meget andet. Få tips og tricks til hvordan du bruger produkterne til forskellige styles.

Hårkur – ”Hair Repair Moisturising”

En hårkur kan anvendes på 2 måder - den hurtige måde og den lidt mere effektive.

En hårkur virker ekstra effektivt hvis den får varme. Så efter du har påført hårkuren i dit nyvaskede, let fugtige hår er det en god ide at pakke håret ind i en plasticpose og et håndklæde rundt om. Lad den sidde min 15 – 20 min.

For ekstra varme, kan du varme håndklædet ekstra med en føntørrer. Hermed får du optimal udbytte de effektive plejeingredienser bl.a. keratin, aloe vera og jojobaolie.

Shine Spray fra Dennis Knudsen

Salt Water Spray fra Dennis Knudsen

Moisterising Shampoo fra Dennis Knudsen

Moisterising Conditioner fra Dennis Knudsen

Leave-in Ol fra Dennis Knudsen

Heat Protection fra Dennis Knudsen

Hair Spray fra Dennis Knudsen

Hair Mousse fra Dennis Knudsen

Color Shampoo fra Dennis Knudsen

Color Conditioner fra Dennis Knudsen

Dennis Knudsen fortæller om sine hårprodukter

"Dit hår er en stor del af dit udseende. Derfor er det vigtigt med god pleje og styling af håret. Med produkterne i min serie, er du godt på vej til et misundelsesværdigt hår.

Som frisør og makeupartist er jeg vant til at leve op til meget høje krav fra verdens førende stilikoner. Men jeg synes, at alle fortjener et sundt og smukt hår. Derfor har jeg udviklet denne hårserie, som henvender sig til dig, der går op i dit hår og udseende, og som ønsker nogle super lækre produkter til fornuftige priser."