Glattejern

Drømmer du om glat hår til hverdag eller fest? Med et glattejern kan du selv bestemme over din frisure. Med lidt teknik og øvelse kan du faktisk nemt lave både glat hår og krøller med det samme stylingapparat. Køb dit glattejern online her på Bilka.dk.

Populære mærker

Sådan finder du det bedste glattejern til dit hår

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man vælger det helt rigtige glattejern til håret. Heldigivis er hjælpen på vej! I denne guide hjælper vi dig med at finde det glattejern, der passer bedst til din hårtype og dine behov. 

Lav krøller med glattejern

Du behøver faktisk ikke at bruge et krøllejern til at lave flotte krøller. Hvis du har et glattejern, kan du lave smukke, naturlige krøller. I denne guide giver dig en trin-for-trin-guide til, hvordan du kan lave fx store eller små krøller med dit glattejern.

Ofte stillede spørgsmål

Find dit nye glattejern

Krøller eller ej? Hvis du vælger det glatte hår – enten lejlighedsvist eller dagligt – er det vigtigt med et godt glattejern, når du vil tæmme bølger og krøller. Vores glattejern har ofte flere forskellige funktioner, og du kan blandt andet finde glattejern, der:
 

  • Har forskellige temperaturindstillinger.
  • Ioniske glattejern glatter håret mere effektivt og skånsomt.
  • Har farvebeskyttende belægning.
  • Kan også fungere som hårbørste samtidig med, at glattejernet glatter håret.
  • Ledningsfri glattejern som kan tages med på farten.

 

Vi har således glattejern til mange forskellige behov og hårtyper – og helt sikkert også til dit hår, så du kan få smukke, glatte lokker på ingen tid. Se også vores øvrige udvalg af elapparater til hårstyling, der sørger for en lækker frisure, uanset om du drømmer om krøller eller glat hår. Vi har et bredt udvalg af forskellige glattejern fra kendte brands som Babyliss og Remington, der alle er populære for deres højkvalitets glattejern, som giver et flot og holdbart resultat på kort tid.

 

Et uundværligt stylingsredskab

Et glattejern er et alsidigt redskab, der kan bruges til forskellige formål. Du kan bruge glattejern til:

  • Glatte håret: Som navnet antyder, kan et glattejern bruges til at glatte krøller eller fald i håret.
  • Skabe krøller: Selvom det kan virke modstridende, kan et glattejern faktisk også bruges til at skabe fyldige krøller eller bølger.
  • Style skægget: Med et glattejern kan du glatte dit lange skæg og bestemme hvordan skægget skal se ud.
  • Lave folder i tøj: Glattejernet kan bruges til hurtigt at lave skarpe folder i tøj, som f.eks. skjortekraver.

 

Vi anbefaler altid at bruge produkter til hårpleje og styling, når du krøller eller glatter dit hår. Det beskytter håret mod slid og varme og giver det bedste hold på din frisure dagen igennem, så du ikke skal bekymre dig om, at vinden ødelægger frisuren på vej afsted på arbejde eller i skole.


Køb dit nye glattejern online hos Bilka.dk

Opdag kraften i vores glattejern på Bilka.dk! Med det rigtige glattejern og teknik kan du skabe den perfekte frisure hver gang. Vores glattejern er designet til at imødekomme forskellige hårtyper og stylingbehov. Hvis du leder efter andre hårstyling apparater som hårtørrere, krøllejern eller airstylere, har vi et bredt udvalg på Bilka.dk. Vi ser frem til at modtage din bestilling.