Krøllejern

Her finder du krøllejern, der kan sætte prikken over i’et til både hverdag og fest. Lav smukke krøller med krøllejernet og få lige den frisure du ønsker. Vi fører mange forskellige typer krøllejern – blandt andet det klassiske klemkrøllejern, curlersæt og meget andet.

Populære mærker

Sådan finder du det bedste krøllejern

Det er ikke nemt at finde ud af, hvilket krøllejern man skal vælge. De kommer nemlig i flere forskellige typer og størrelser. I denne guide hjælper vi dig med at finde det bedste krøllejern for dig. Du kan bl.a. læse meget mere om krøllejern til forskellige hårtyper.

Krøllejern skaber drømmekrøllerne

Drømmer du om krøller til enten hverdag eller fest, uden at du behøver at lægge vejen forbi frisøren? Med et krøllejern kan du nemt og hurtigt lave krøller selv, inden du skal ud ad døren, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan vælge at sætte dit hår. Med et krøllejern kan du blandt andet lave:

  • Store slangekrøller
  • Små spiralkrøller
  • Beachy waves
  • Definere dine krøller.


Uanset hvilken frisure, du drømmer om at skabe, kan vores krøllejern hjælpe dig godt på vej. Husk også at bruge produkter til hårstyling og pleje, så du beskytter dit hår optimalt og opnår det bedst mulige hold på din frisure, når du har brugt dit krøllejern eller andre af vores stylingapparater.

Inden du køber dit krøllejern

Krøller eller ej? Dem, der har dem, ønsker sig typisk glattere hår, mens dem med glat hår ønsker sig krøller i massevis. Hører du til sidstnævnte gruppe, behøver du heldigvis ikke at kaste dig ud i en permanent løsning med det samme, men kan i stedet prøve det krøllede look af i ro og mag derhjemme eller til særlige lejligheder. Inden du køber dit krøllejern, så overvej følgende:
 

  • Type: Vi fører mange forskellige typer krøllejern fra populære mærker som BaByliss og Remington – blandt andet det klassiske klemkrøllejern, pigkrøllejern, ledningsfri krøllejern eller curlersæt.
  • Temperatur: På Bilka.dk finder du krøllejern med flere varmeindstillinger og op til 230 grader. Du har derfor mulighed for at justere temperaturen efter din hårtype og behov.
  • Mobilitet: En lang ledning er værd at overveje, så du har friheden til at bevæge dig rundt og mulighed for at se spejlet, når du krøller håret. Og i øvrigt er de fleste af vores krøllejern med drejelig ledning, der gør det nemt at bruge.
  • Funktioner: Krøllejern fås blandt andet med avancerede funktioner som flere varmeindstillinger og keramisk ultra belægning. Denne avancerede keramiske belægning hjælper med at reducere friktionen mellem krøllejernet og håret, hvilket resulterer i et mere skinnende hår.

Køb dit krøllejern online hos Bilka.dk

Med et krøllejern kan du få netop den type krøller, som du altid har ønsket dig. Når du har fundet det krøllejern, du bedst kan lide, kan du på Bilka.dk bestille det hjem. Mangler du andre hårstyling apparater som glattejern, airstylere, hårtørrer, kan du også finde det på Bilka.dk. Vi ser frem til at modtage din ordre.