Sådan finder du det bedste krøllejern

Få hjælp til at finde det bedste krøllejern til dine ønskede krøller

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til valg af krøllejern

 

Er du helt vild med flotte krøller? Men er dit hår naturligt glat? Måske er dine egne krøller ujævne og utilregnelige? Så har du sikkert haft lyst til at benytte et krøllejern til at skabe de krøller, du går og ønsker om.

Men der findes et hav af forskellige modeller – så hvilket skal du vælge? I denne guide vil vi hjælpe dig med lige netop dét. Læs med her, og find det bedste krøllejern til netop dit hår.

Bedste krøllejern - dét skal du overveje

Ligesom der findes mange forskellige former for krøller, så findes der også mange forskellige krøllejern. Det gør der, fordi de forskellige modeller hver især skaber forskellige krøller. Og det er dermed ikke ligegyldigt, hvilken model du vælger.

Der er mange ting, du kan overveje, når du skal vælge et krøllejern. Det kan nemlig hjælpe dig med at vælge det helt rette krøllejern til dig. Vi anbefaler, at du først og fremmest bør forholde dig til to ting:

  1. Hvilken hårtype og hårstil har du?
  2. Hvilken type krøller ønsker du?

 

Det er disse to faktorer, der i sidste ende afgør, hvilken model der er bedst egnet for netop dig. Jo større krøller, du ønsker, jo større skal kolben på dit krøllejern eksempelvis være.

Det er kolben, dine krøller bliver skabt rundt om. Og det siger dermed sig selv, at en større kolbe også giver større og bløde krøller. En mindre kolbe giver derimod tættere og mindre krøller.

 

 

Find det bedste krøllejern til dit hår 

Når det kommer til hårstyling, kan det være svært at vide, hvad der er det bedste valg. Heldigvis er der visse retningslinjer, der kan gøre beslutningen lidt nemmere for dig. Nedenfor gennemgår vi, hvordan din hårtype har indflydelse på dine krøller.

 

Bedste krøllejern til tyndt hår

Har du eksempelvis fint eller tyndt hår? Så kan det være en fordel at vælge et krøllejern, der er knapt så bredt. De store krøller kan være rigtig flotte i starten, men tyndt hår kan have svært ved at holde på krøllerne.

Starter du derfor du med at krølle håret på en måde, der giver mindre og tætte krøller, gør det ikke så meget, hvis de falder lidt ud i løbet af dagen. Når de små og tætte krøller falder lidt ud, kan du stadig nyde et flot og bølget hår.

 

Bedste krøllejern til langt hår

Har du længere hår, kan du vælge at krølle dit hår med en relativ bred kolbe. Det giver et flot fald i det lange hår – og hvis dit hår ikke er alt for fint, kan du også forvente holdbare krøller. Husk desuden hårspray, så krøllerne holder endnu bedre.

Du kan også bruge et krøllejern med en smal kolbe, der giver små og tætte krøller, men det kan tage lang tid at krølle dit hår, hvis det er meget langt. Hvis du har ekstra tid og gerne vil skabe volumen, kan små og tætte krøller være det helt rigtige for dig.

Husk hårpleje og styling, når du bruger krøllejern

For bedst muligt at beskytte dit hår mod varmen fra krøllejernet, er det en fordel at benytte en form for hårstyling og pleje – især en varmebeskyttende spray. Den beskytter nemlig dit hår mod varmen fra krøllejernet.

Du kan også bruge andre produkter såsom serum, mousse eller saltvandsspray, der kan hjælpe dig med at skabe det helt rigtige resultat. Produkter til hårstyling kan hjælpe med at skabe et flot krøllet hår, hvor du samtidig kan være mindre tilbøjelig til at opleve kruset hår.

Relaterede kategorier

Få inspiration til, hvordan du kan style og pleje dit hår

Guides til hårpleje og styling