Hårtørrer

Vink farvel til dårlige hårdage med det rette udstyr! På Bilka.dk har vi et imponerende udvalg af hårtørrere i forskellige størrelser og modeller. Uanset om dit hår er silkeglat, fyldt med livlige krøller, eller noget helt tredje, har vi det perfekte match til dig. Dyk ned i vores udvalg og opdag din nye føntørrer på Bilka.dk.

Populære mærker

Den bedste hårtørrer

Opnå lækre resultater med den bedste hårtørrer. Med en god hårtørrer kan du både tørre og style dit hår på en og samme tid. Læs denne guide og få vejledning til, hvordan du vælger den bedste hårtørrer til dig. 

Føn dig til fantastisk hår

Sådan får du et helt fantastisk hår! Føn håret og sørg for at hver dag er en god hårdag.

Hårtørrer: Gør hver dag til en god hårdag

At kæmpe med vådt hår, der nægter at tørre, kan virkelig sætte tålmodigheden på prøve. Med den helt rigtige føntørrer kan du tørre og style dit hår, lige som du vil på ganske kort tid. Med en føntørre kan du blandt andet:
 

 • Sørge for at håret sidder, som det skal og ikke falder sammen.
 • Style både krøller og glat hår med den samme hårtørrer, når der følger forskellig mundstykker med.
 • Skåne dit hår og sørge for den bedst mulige tørring, når du veksler mellem varm og kold luft.

 

Det kan være svært at få frisuren til at sidde perfekt hver morgen, og alle kender vel en bad hair day. Men med en god og kraftig føntørrer kan du få mirakler til at ske. En god hårtørrer skal kunne levere en god og hurtig tørring hver gang. Om du har glat hår eller krøller kræver det kraft og god varme at få håret på plads.


Hvad skal du kigge efter?

Når du kigger efter en god og effektiv føntørre til at tørre dit hår med, er der et par ting at være opmærksom på. Om du har langt eller kort hår, krøller eller ej, så er det nogenlunde de samme ting, der gør sig gældende som:

 • Watt: Som udgangspunkt er det en god idé, hvis du vælger en hårtørrer på mindst 1600 watt, for at kunne køre kraftigt nok uden at brænde sammen.
 • Mobilitet: En lang ledning er værd at overveje, så du ikke er bundet til væggen, men har friheden til at bevæge dig rundt og mulighed for at se spejlet, når du tørrer håret.
 • Funktioner: Vores hårtørrere er designet med henblik på ydeevne og holdbarhed. Med avancerede funktioner som flere varmeindstillinger og hastigheder, cool shot-knapper og ionisk teknologi, kan du skabe den perfekte frisure hver gang. F.eks. er det altid en bonus, hvis hårtørreren kan blæse kold luft. Det giver dig mulighed for hurtigt at køle håret ned og fastholde frisuren.
 • Tilbehør: Sidst, men ikke mindst, er det mundstykkerne, der tæller. Har du glat hår er det en stor fordel med et smalt mundstykke, der kan blæse præcist og hjælpe med at glatte lokkerne. Til krøllerne skal du omvendt bruge en hårtørrer med diffuser for at få helt styr på lokkerne uden frizz.


Med disse tips i baghånden er du godt på vej til at finde den perfekte føntørrer!


Tips til den perfekte hårtørring

At opnå den perfekte hårtørring handler ikke kun om at have det rigtige udstyr. Det er også afgørende, at du mestrer teknikken. Følg disse 6 simple trin og opnå et salonlignende look:

 • Start med at lufttørre dit hår så meget som muligt med f.eks. et håndklæde, før du begynder føntørring.
 • Anvend en varmebeskyttende spray for at beskytte dit hår mod varmen.
 • Sørg for at føntørre dit hår ved lav hastighed og varme. Fortsæt med at føntørre, indtil dit hår er ca. 80 procent tørt.
 • Opdel dernæst håret op i sektioner for nemmere at kunne tørre resten.
 • Brug en børste under føntørringen for at “style” dit hår i den ønskede retning.
 • Få tørret dit hår helt for at opnå det perfekte resultat.


Køb din nye hårtørrer på Bilka.dk

Oplev kraften af førsteklasses hårtørrere på Bilka.dk! Vi har et udvalg af hårtørrere, der passer til alle behov og præferencer. Med den rigtige hårtørrer og rette teknik kan du skabe den perfekte frisure hver gang. Hvis du mangler andre hårstylings apparater, som glattejern, krøllejern eller airstylere, kan du finde alt på Bilka.dk.