Hårtørrer

Alle kan have en dårlig hårdag, men med det rette udstyr, kan du styre uden om dem. Herunder finder du hårtørrere i alle størrelser og prisklasser, så du kan sætte dit hår, ligesom du vil.

Føn dig til fantastisk hår

Sådan får du et helt fantastisk hår! Føn håret og sørg for at hver dag er en god hårdag.

Hold styr på håret med en hårtørrer

Rigtig mange af os starter morgenen med et bad, og det betyder vådt hår. Med den helt rigtige føntørrer kan du tørre og style dit hår, lige som du vil på ganske kort tid. Med en føntørre kan du:

  • Sørge for at håret sidder, som det skal og ikke falder sammen, når du går udenfor.
  • Style både krøller og glat hår med den samme hårtørrer, når der følger forskellig mundstykker med.
  • Skåne dit hår og sørge for den bedst mulige tørring, når du veksler mellem varm og kold luft.

 

Det kan være svært at få frisuren til at sidde perfekt hver morgen, og alle kender vel en bad hair day. Men med en god og kraftig føntørrer kan du få mirakler til at ske. En god hårtørrer skal kunne levere en god og hurtig tørring hver gang. Om du har glat hår eller krøller kræver det kraft og god varme at få håret på plads.

Hvad skal du kigge efter?

Når du kigger efter en god og effektiv føntørre til at tørre dit hår med, er der et par ting at være opmærksom på. Om du har langt eller kort hår, krøller eller ej, så er det nogenlunde de samme ting, der gør sig gældende.

Du kan først og fremmest regne med, at en god hårtørrer skal være på mindst 1600 watt, for at kunne køre kraftigt nok uden at brænde sammen.

Ledningens længde er også vigtig, så du ikke er lænket til væggen, men har muligheden for at bevæge dig lidt rundt.

Samtidig er det altid en fordel, hvis den kan blæse kold luft, så du kan køle året hurtigt ned og dermed holde på formen.

Sidst, men ikke mindst, er det mundstykkerne, der tæller. Har du glat hår er det en stor fordel med et smalt mundstykke, der kan blæse præcist og hjælpe med at glatte lokkerne. Til krøllerne skal du omvendt bruge en diffuser for at få helt styr på dem uden Frizz.

Velkommen hos Bilka.dk

Vi er dit hypermarked, og vi har alt, du skal bruge. Derfor har vi også et stort udvalg af føntørrer, så du kan finde den, du søger og få styr på frisuren, samtidig med at du handler dagligvarer og lækkerier til boligen. Find det, du mangler i vores store udvalg. Gør det allerede i dag og bestil det hjem med det samme!