Shampoo

Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af shampoo, så du kan gøre hver dag til en god hår-dag. Se udvalget af shampoo herunder.

Forkæl dit hår

Du kan gøre rigtig meget for dit hår ved at vælge den rigtige shampoo og eventuelt slutte af med en balsam eller conditioner for at give håret lidt ekstra pleje og gøre det let at rede. Bilka.dk har en bred vifte af forskellige former for shampoo, så du kan finde en, der passer til dit hår.

  • En shampoo til farvet hår giver pleje til hår, der har taget skade af farvning, samtidig med at farvningen vil holde længere.
  • En shampoo, der giver volumen, forhindrer tyndt hår i at klaske sammen og blive tynget ned, men gør det i stedet let og luftigt.
  • En shampoo til tørt hår kan give ekstra pleje til hår, der trænger til lidt ekstra. Daglig styling, tørring og frisering slider på håret, der kan have brug for lidt ekstra pleje ind imellem.

Når ud har sovet hele natten på håret, er det ikke let at få det til at se lækkert og velfriseret ud. Derfor giver et bad med hårvask det bedste udgangspunkt for at skabe en god hår-dag hver dag. Når du vælger den rigtige shampoo kan du mærke og se det hele dagen.

 

Vælg den rigtige shampoo

Det kan være svært at vælge den rigtige shampoo, når du står foran hylderne i supermarkedet – eller på nettet. Vi har derfor skrevet om de enkelte produkter, så du kan blive klogere på, hvilken der passer bedst til dig.

Som udgangspunkt kan det sagtens være, at du finder flere shampooer, der kan passe til dine behov. Du kan sagtens både have farvet, tørt og krøllet hår, og så er det ikke let at finde ud af, hvilke kriterier du skal vælge ud fra.

Det klassiske svar er, at du skal vælge ud fra det, du finder vigtigst. Er det mest vigtigt for dig at beskytte farven, så vælger du en shampoo, der hjælper med det og ligeledes med krøller eller tørt hår. Du kan vælge at supplere med en balsam, der passer på det tørre hår og slutte af med styling til krøller. På den måde kommer du hele vejen rundt.

 

Find din favorit

Vi har Danmarks største vareudvalg på Bilka.dk. Derfor har vi både shampoo og balsam til alle hårtyper, men også hårfarve, styling og apparater. Vi sørger for det hele, men selve stylingen står du selv for. Kig dig om, og bestil dine must-have hårprodukter hos os!