Bedste hårtørrer

Opnå lækre resultater med den bedste hårtørrer

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Ved hjælp af en hårtørrer kan du både tørre og style dit hår på en og samme tid. Og med forskellige typer hårtørrer samt tilbehør dertil er der næsten ingen grænser for, hvad du kan skabe af flotte frisurer.  

Fra at give dine krøller ekstra liv til at tæmme frizz eller bare bestemme, hvordan skilningen lige skal være – der er mange muligheder. Læs med her, og kom tættere på, hvad der er den bedste hårtørrer for dig. 

 

Hvilken hårtørrer er den bedste? 

Hvis du er på jagt efter den bedste hårtørrer, skal du først gøre op med dig selv, hvad du rent faktisk forventer. Der findes nemlig flere forskellige typer, der hver især har deres egne fordele og styrker. Sagt med andre ord kan én type hårtørrer være ideel til langt, glat hår, mens en anden type er perfekt til krøllet og stort hår. 

Skal dit hår blot blive tørt, har du måske ikke de store krav til din hårtørrer. Men hvis du ønsker at skabe volumen og måske forme håret, kan du hurtigt få glæde af at være obs på din hårtørrers funktioner såsom: 

 

  • Mundstykker: Hjælper med stylingen af dit hår.
  • Koldluftsfunktion: Med til at sætte håret efter brugen af varm luft.
  • Ioniseringsfunktion: Modvirker statisk elektricitet, så håret lægger sig.


En hårtørrer kan tørre dit hår, men den kan altså ligeledes bruges til meget mere end blot det. Desuden er det også værd at bemærke, at blandt andet en diffuser kan være uundværlig, hvis du har krøllet hår. Ligeledes er et fladt mundstykke en god hjælp, hvis du gerne vil have helt glat hår, hvor alle de små babyhår bliver lagt ned.  

Bedste hårtørrer til krøller

Der er mange måder at bruge en hårtørrer på til at skabe krøller, især hvis du bruger forskellige mundstykker. Uanset om du ønsker en hårtørrer, der tørrer dit hår hurtigt, eller en model, der også lader dig style dit hår, er der en løsning, der passer til dit behov. Du kan blandt andet: 

 

  • Bruge en diffuser: En diffuser hårtørrer er et fantastisk tilbehør, hvis du ønsker at optimere dine krøllers udseende. Ved at bruge en hårtørrer med diffuser kan du style dit hår og krøller, så de forbliver tætte og fulde af liv. På Bilka.dk finder du hårtørrer med en diffuser fra kendte brands som Phillips, Remington og BabyLiss. 
  • Skabe volume med en airstyler: Hvis du ønsker at skabe fylde og store bløde krøller i dit hår, kan du overveje en hårtørrer med børste, også kendt som en airstyler. Den kan også hjælpe med at bekæmpe kruset hår og give dig silkeglat hår.  
  • Bruge den rigtige teknik og tilbehør: Når du føntørrer dit hår, behøver du ikke bekymre dig om at ødelægge dine krøller, hvis du bruger den rigtige teknik og tilbehør. Husk at bruge en varmebeskyttende spray for at beskytte dit hår mod varmen fra hårtørreren. 
  • Afslutte med kold luft: Hvis du afslutter din føntørring med kold luft, kan dine krøller holde i længere tid. 
Populære brands

Brug de rette produkter til hårtørring

Varm luft kan være hårdt mod håret, og derfor kan du som sagt få glæde af en varmebeskyttende spray. Men der er faktisk også andre produkter, der kan være med til at give dig et endnu bedre resultat, når du tørrer håret med en føntørrer

 

Hårolie 

Har du tørt eller glansløst hår, kan lidt hårolie være en sand livline for dit hår. Visse typer hårolie har også en varmebeskyttende effekt, så du kan putte det i, før du tørrer håret. Andre typer er bedre til at give glans, fugt og tæmme vilde hår, så du kan få mere glæde af det efter, at håret er blevet tørret. I så fald kan du bruge olien for at style dit hår og opnå et glansfuldt hår. 
 

Hårbørste 

En god hårbørste kan også være uundværlig – både til at børste håret før eller efter, du har tørret det, men også under hårtørringen. Blandt andet kan du med en rundbørste være med til at style dit hår, så det falder præcis, som du ønsker. Samtidig kan en flad børste give dig glat hår, der pænt lægger sig ned. På Bilka.dk finder du både rundbørster og flad børster i forskellige farver og funktioner.

 

FORKÆL DIT HÅR MED DEN BEDSTE HÅROLIE

Tørt og kruset hår, kraftigt hår, krøllet hår, glansløst hår. Der findes næsten ikke den hårtype, der ikke kan få glæde af en form for hårolie. Få gode tips og tricks til at finde den helt rette type hårolie for dit hår.

FØN DIG TIL FANTASTISK HÅR

Det er blevet meget populært at få et såkaldt ”blow” af sit hår, som skaber volumen og glans. Det er en professionel føntørring efter hårvask. Læs guiden og find ud af, hvordan du kan gøre det selv med tips fra Dennis Knudsen. 

Køb din bedste hårtørrer på Bilka.dk 

På Bilka.dk har vi et imponerende udvalg af hårtørrere i forskellige størrelser og modeller fra populære brands som Phillips, Remington og BabyLiss. Uanset om dit hår er silkeglat, fyldt med livlige krøller, eller noget helt tredje, har vi det perfekte match til dig. Med den rigtige hårtørrer, rette teknik og tilbehør kan du skabe den perfekte frisure hver gang. 

Hårstyling elapparater

Se vores relaterede produkter herunder

Hårpleje