Sådan laver du en nem håropsætning

Lav en nem håropsætning på dig selv

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til håropsætning

 

Skal du til fest? Eller vil du bare gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv? Så får du her et perfekt eksempel på, hvordan du kan lave en smuk håropsætning på dig selv.

I denne guide giver vi dig en trin-for-trin-guide til, hvordan du kan lave en flot og simpel frisure, der passer til de fleste begivenheder. Læs med og lad frisørsalonen åbne!

Kan man lave en nem håropsætning på sig selv?

Ja, det kan du sagtens, og det behøver faktisk ikke at være særlig svært. Derfor behøver du ikke en tur i frisørsalonen for at få en flot håropsætning. Nedenfor får du en trin-for-trin-guide til, hvordan du kan lave en nem håropsætning på dig selv.

 

 

Nem håropsætning: Sådan gør du

Det kan være svært at finde den perfekte festfrisure, som ikke tager alt for lang tid at sætte. Derfor kommer Dennis Knudsen her med et bud på, hvordan du hurtigt og let kan lave den fineste håropsætning på kort tid - og som sagtens kan bruges både til hverdag og til fest.

  1. Saml den nederste del af håret i en hestehale.
  2. Sno den nederste hestehale og saml den i en knold og fastgør den med hårklemmer. Øverste del af håret redes igennem og snoes og køres rundt om den første knold – fastgør med klemmer.
  3. Her er en færdig, let og fin festfrisure.
  4. For super hold spray Extreme Hold Hair Spray på hele frisuren.

 

Du kan bruge en meget kraftigt stivende hårspray, hvis du ønsker et ekstremt hold i håret hele dagen igennem. Det er perfekt til kreative frisurer, der kræver hårlak med stor styrke.

Hair Spray Extreme Hold tørrer hurtigt og klæber ikke. Indholdet af Provitamin B5 beskytter dit hår mod udtørring, så du stadig opnår bevægelse i håret.

Relaterede kategorier

Få inspiration til, hvordan du kan style og pleje dit hår

Guides til hårpleje og styling