BaByliss

Uanset om du er til krøller, vindblæst eller fladt hår, så har Babybliss de produkter, der skal til for at skabe et professionelt udseende. I dag har du mulighed for at købe deres professionelle hårprodukter på Bilka.dk, hvor vi tilbyder et stort udvalg af diverse hårtørrere, flad- og krøllejern. Bestil et professionelt hårprodukt i dag.

BaByliss - en verden af hårstyling

BaByliss stammer oprindeligt fra Frankrig, hvor det blev grundlagt i 1960. Det startede med et sortiment udelukkende rettet imod det professionelle marked, men blev senere udvidet med produkter, der også kunne forhandles i detail butikkerne. Derfor er BaByliss den dag i dag særlig kendt for sin uforlignelige kvalitet især indenfor krøllejern og fladjern, hvor produkterne holder i mange, mange år. Teknologien har også hjulpet BaByliss frem indenfor området med hårtørrere og luftkrøllejern, hvor man har formået at forene kraftige motorer med lavt støjniveau.

Top kvalitet

BaByliss er et supergodt kvalitetsmærke, med mange muligheder og smarte dessigns. BaByliss har et bredt og varieret sortiment indenfor personlige pleje. Derfor vil der være mulighed for enhver at finde lige dét, der passer til ens behov