Hvide havemøbler i træ

Hvide træhavemøbler er perfekte til at skabe en hyggelig og naturlig stemning i din have. Du kan finde et stort udvalg af hvide træhavemøbler hos Bilka.dk. Hvide træhavemøbler er både smukke og holdbare, og de passer til enhver have. Bestil dine hvide træhavemøbler i dag, og nyd dem i mange år fremover.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Hvide træhavemøbler for et skandinavisk look

Hvide havemøbler i træ har med god grund vundet popularitet i flere danske haver. Det romantiske, skandinaviske design passer ind i ethvert hjem. Samtidig er de både tidløse og moderne. Derfor vil vi på Bilka.dk selvfølgelig også tilbyde dig et bredt udvalg af smukke, hvide træhavemøbler som sæt. Fra den klassiske, hvidmalet bænk til runde haveborde i teak og tilhørende havestole. De pæne designs giver dig:

  • Stærke naturmaterialer som teak

  • Nem vedligeholdelse og lang levetid

  • Enkelt og nordisk look for enhver smag

  • Hyggelige stunder i den lune sommersol

Hvide havemøbler i træ er for os indbegrebet af mindeværdige øjeblikke sammen med familien og venner. Foretrækker du det romantiske design eller en kombination af nostalgi og minimalisme? Begge dele er muligt hos os. Det er holdbar kvalitet i elegant udtryk og til en fast lav pris.

Hvilke havemøbler i hvidt træ skal du vælge?

Fordelene ved at vælge malet træ er det ekstra lag af beskyttelse. For eksempel kræver havemøbler med teaktræ en smule olie. Hvorimod havemøbler i hvidt træ har en behandling og forsegling, der sørger for, at træet ikke rådner.

Har du godt med plads, og kan du lide det nordiske look? Gå efter vores højglanslakeret havemøbelsæt med bænk, bord og stole. Sættet har et flot kryds i ryggen, som giver møblet personlighed. Tilføj nogle bløde hynder, så du kan sidde længe og behageligt i møblet.

De runde haveborde betyder, at alle kan være med i samtalen. Vælger du tilmed hvide havemøbler i teak, får du et stærkt naturmateriale - et optimalt valg af træ til havemøbler. Til gengæld fylder runde haveborde også mere. Derfor kan du gå efter vores hvide cafésæt, hvis pladsen er trang. 

Uanset hvad du vælger, gør Bilka.dk det nemt at bestille, hvor du også får ubegrænset returret.