Pillegrill

En sand grillmester bør have en pillegrill til at stå derhjemme. Skab en fed og autentisk grilloplevelse hver gang, du tænder op for den, og nyd velsmagende mad gang på gang. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg, og bestil din nye træpillegrill på Bilka.dk i dag.

Populære mærker

Udvalgte grillguides

Sådan vælger du den rigtige grill

Læs om de forskellige grilltyper og find den grill der passer bedst til dine behov. Der findes en grill til alle og vi hjælper dig med at vælge den rigtige.

Sådan vælger du den rigtige grillmetode

Når du tilbereder råvarer på grillen. så findes der nogle forskellige grillmetoder du kan benytte. Skal du bruge direkte eller indirekte? Hvordan er det nu 50/50-metoden virker?

Grillopskrifter

Find inspiration til lækre grillopskrifter på Bilka.dk. Du kan finde en masse forskellige grillretter her på siden og kaste dig ud i desserter, brød og meget mere.

Grill tips & tricks

Alt hvad du skal vide når du griller! Vi hjælper dig med at vælge den rigtige grill og hvordan du bedst vedligeholder den. Læs mere om de forskellie grilltyper, rengøring optænding og meget andet.

Uovertruffen og kraftfuld pillegrill 

En træpillegrill er en kraftfuld måde at grille på. Den giver dig en lang række muligheder, som du kan udforske, når du griller. I vores udvalg finder du pillegrille af uovertruffen kvalitet. Samtidig er de kraftfulde og excellerer i alt fra røgning ved lav varme til grillning ved høj direkte varme. Så kan du tilberede steaks, BBQ-ribs og alt der imellem. Med andre ord er det uundværligt værktøj til grill-entusiasten. 

Fordi grillen kører på træpiller, kan du selv påvirke røgsmagen. Dette gør du ved at vælge forskellige sammensætning af træ og deres dufte samt egenskaber. På den måde kan du få lige den røgsmag, du ønsker. Du har nemlig fuld kontrol over din pillegrill.
 

En træpillegrills mange egenskaber 

Med en pillegrill får du en lang række egenskaber, hvor den almindelig gas- eller kulgrill ofte ikke kan følge med. Disse kan du nyde godt af, når du har investeret i en træpillegrill fra Bilka.dk. Du får nemlig en lang række betjeningsvenlige funktionaliteter med en pillegrill:

  • Nem optænding 

  • Temperaturstyring 

  • Kort opvarmningstid 

  • Lækker røgsmag

  • Mulighed for at høj, lav og middel varme

  • Stort areal til at grille på

  • Nem rengøring

Det er blot for at nævne et par egenskaber, som du får med en pillegrill. Med en pillegrill kan du nyde den lækre, træfyrede smag. Tag et kig i vores udvalg, og udforsk mulighederne. Bestil din nye pillegrill online på Bilka.dk i dag.