Pyjamas party

Idéer til pyjamasparty

Hvorfor ikke samle veninderne til det ultimative pyjamas party? Hop i py’en, find et spil eller de gode tøsefilm frem og sørg for lidt god mad og snacks. Sørg for en hyggelig belysning med lyskæder eller levende lys. I kan også lave jeres egen lille wellnessaften med ansigtsbehandlinger, masker og en pedicure til de trætte fødder.

Et Pyjamas Party er et oplagt fest-tema uanset alder. Det kan sagtens laves som en børnefødselsdag med sleepover, men er også oplagt for voksne. 

Uanset ambitionsniveauet kan du være sikker på at finde alt, hvad du skal bruge til en rigtig hyggelig aften med veninderne på Bilka.dk

Pynt til pyjamasparty og tøseaften

Dekorationer

Pynt til pyjamasparty og tøseaften

Borddækning

Invitation til Pyjamas Party

Vi har gjort det nemt for dig at invitere veninderne på Pyjamas Party. Her kan du downloade vores skabelon til en invitation - du skal blot skrive navn, dato og tidspunkt på. 

Pyjamas party - Køb nattøj her

Det siger lidt sig selv, at man har pyjamas på til pyjamas party. Se vores store udvalg af nattøj og behageligt homewear på BIlka.dk, og find det sæt, der passer perfekt til pyjamasparty'et og til hyggestunderne derhjemme.

Hjemmespa

Forkæl dig selv og veninderne med en lille hjemmespa. Plej huden med en lækker ansigtsmaske og læg fine farver på neglene.

Hyggelig spilaften

Om I er to eller mange, unge eller gamle, så findes der en masse sjove og underholdende spil til en hyggelig aften. Se udvalget her.