Ludo spil

Ludo er en tidløs klassiker, der er elsket af både børn og voksne. Det kan spilles af op til fire personer og er en hyggelig måde at tilbringe tid sammen med dine nærmeste på. På Bilka.dk finder du brætspilsklassikeren i sjove og anderledes udgaver med elementer som quizspørgsmål, ekstra felter og monstertema.

Hvordan spiller du Ludo? 

Ludo spilles normalt af to til fire spillere, men i dag findes der også udgaver, hvor flere kan spille med. Hver spiller har fire brikker, som skal flyttes fra startfeltet og hele vejen rundt på brættet, indtil de når målfeltet. Den første spiller, der får alle sine brikker ind i målfeltet, vinder spillet.  

Spillet indeholder som regel en almindelig terning eller en terning, hvor der også er et globus-felt og et stjerne-felt. Når spilleren slår en globus, eller en sekser med en almindelig terning, må vedkommende flytte en brik ud på sit startfelt. Hvis en spiller slår en stjerne, må han eller hun flytte sin brik, der er i spil, hen til næste stjerne på spillepladen. Spillerne skiftes til at slå med terningen, hvis andre felter afgør, hvor langt spilleren må rykke fremad.  

Hvis en brik lander på et felt, der allerede er besat af en modstanders brik, bliver modstanderens brik slået hjem. Derfor er det vigtigt at holde et vågent øje med modstanderens brikker og tænke strategisk.  

Prøv sjove og anderledes Ludo-spil på Bilka.dk 

Selvom Ludo er en klassisk og sjov spiloplevelse i sig selv, findes der også et væld af udgaver, der giver spillet et spændende twist. På Bilka.dk kan du for eksempel få underholdende familieudgaver, der er en kombination af Ludo og quizspil. Disse spil indeholder spørgsmål til både børn og voksne og er ideelle til hyggelige brætspilsaftener med familie og venner.  

Hvis I er mange, der gerne vil spille, har vi også udgaver, hvor der spilles i teams. Her arbejder spillerne sammen i hold for at få alle deres brikker først i mål. Så hvorfor ikke samle nogle venner eller hele familien til et sjovt og anderledes Ludo-spil? Gå på opdagelse i vores udvalg, og vælg en udgave af det populære brætspil, der passer til dine behov.