TV 65-75 tommer

Her på siden finder du et bredt udvalg af store TV – og med store mener vi rigtig store. Det gælder 65 tommer og derover. Vi forhandler TV fra nogle af markedets bedste, populære og mest anerkendte kvalitetsproducenter herunder philips, Samsung og LG.

TV på over 65 tommer – til det helt store behov

Der er mange gode grunde til at vælge en stor skærm. Den er god til at vise landskampe på for familien og vennerne, se din og kærestens yndlingsserie og ikke mindst perfekt til gameren, der jævnligt spiller på sin Xbox eller PlayStation. Det giver dig ikke mindst muligheden for at invitere venner over til en god film i din helt egen hjemmebiograf.

  • Perfekt til landskampe, serier, gode film og gaming
  • Vælg imellem forskellige anerkendte og populære kvalitetsmærker
  • Høj kvalitet og stilrent design, der vil passe ind i alle stuer

I udvalget finder du et TV fra alle markedets kendte og populære elektronikproducenter såsom Philips, Samsung og LG. Du er dermed garanteret et lækkert og stilrent design og ikke mindst høj kvalitet. Her på siden er der TV til dig, der ikke kan få det stort nok – det vil sige TV, der er over 65 tommer og helt op til 75.

Få den fuldendte TV-oplevelse

Du har måske allerede nogle præferencer i forhold til elektronikproducenter – og det gør naturligvis valget lettere, da valgmulighederne hermed bliver indskrænket. Er du i tvivl om hvilket TV, du skal investere i og ikke mindst hvilken størrelse, du skal gå efter? Så får du i det følgende en række ting, du kan overveje for et lettere valg.

Et godt TV er unægtelig det, der giver dig de bedste forudsætninger for en god visuel oplevelse. Den gode TV-oplevelse handler dog også om den rigtige placering af fjernsynet, dvs. den ideelle afstand imellem sofaen, lænestolen eller hvor end du sidder, når du skal se fjernsyn, og til skærmen. Den afstand er nemlig med til at afgøre, hvilket TV, du optimalt set, bør vælge. Du kan her bruge følgende udregningsmetode: mål afstanden fra hvor du sidder til det sted, hvor TV'et hænger, eller hvor du påtænker, at det skal være. Du skal herefter gange dette tal med 25 – og du får hermed den ideelle størrelse på TV'et.

Bestil et stort TV til stuen i dag

Når du har valgt det TV, der passer bedst til dig og dine behov, kan du bestille den hjem fra siden her i dag – så kan du snart få den fuldendte TV-oplevelse i din egen stue! Hvis et TV på 65 eller 75 tommer alligevel bliver for stort til netop din stue, kan du naturligvis også finde et mindre TV på Bilka.dk. Se alle de forskellige størrelser og modeller fra anerkendte elektronikproducenter i vores store TV-udvalg. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!