TV 49-50 tommer

Et tv på 49 eller 50 tommer passer til de fleste danske hjem, da du typisk er 3-4 meter fra skærmen både i stuen og i soveværelset. Fra den afstand kan du få alle detaljerne på skærmen med. Se vores udvalg af tv’er på 49 og 50 tommer herunder.

Et 50 tommer tv er perfekt for de fleste

Til en gennemsnitsstørrelse stue eller børneværelse er et tv på 49 eller 50 tommer som regel rigeligt. Du får et stort tv med en høj billedkvalitet, der kan være i en almindelig stue.

  • 49/50 tommer er perfekt til de fleste hjem
  • Du får et Stort tv, der ikke dominerer stuen
  • Høj billedkvalitet og mulighed for mange funktioner

I de fleste hjem er det fint med et 49’’ eller 50’’ tv. Det kræver, at du sidder omkring 3-4 meter fra det, og det er det oplagte i de fleste danske hjem. Samtidig er det et stort tv, der ikke dominerer hele stuen.

Et 50 tommer tv har en høj billedkvalitet, hvor du har mange muligheder for at vælge forskellige funktioner. Der er for eksempel USB-tilslutning, så du kan afspille forskellige medier. App Gallery, der gør det muligt for dig at se YouTube og Netflix. Samt SmartTV med hurtige downloadtider.

Sådan vælger du det rette tv

Når du skal vælge et tv, kan mange have tendens til at fokusere udelukkende på pris. Men du har ofte dit tv i flere år. Det er derfor vigtigt, at du vælger et, der passer til dine behov.

Streamer du, skal tv’et være sat op til det. Vil du kunne bruge dine apps på tv’et, kan du vælge et tv med App Gallery eller et SmartTV.

Du kan selvfølgelig også bruge tv’et til at se helt almindeligt fjernsyn. I det tilfælde er det vigtigt, at du ser efter, om det kan modtage signal fra kabel, antenne eller satellit.

Hæng tv’et op

Med et ophæng til tv kan du få tv’et op på væggen og dermed spare plads. Det gør det også nemmere at gøre rent.

Køb dit tv på Bilka.dk. Vi yder god service, er troværdige og kunderne er glade for os.