Prosonic lyd

Prosonic giver dig musikalsk underholdning til lave priser. Uanset om du mangler en DAB-radio, minianlæg eller transportabel højtaler, finder du et matchende produkt til de bedste priser på Bilka.dk. Her kan du blandt andet bestille trådløse højtalere, der via bluetooth gør det nemt at afspille din musik fra en smartphone eller Ipad. Vi tilbyder også komplette anlæg med DAB, FM, CD og AUX tilslutning til smartphones, der giver dig den optimale musikoplevelse. Tag et kig på vores udvalg fra Prosonic og bestil dit næste musikanlæg, radio eller højtaler fra Prosonic. Så får du en god lyd til gode priser.

Prosonic DAB – radio uden afbrydelser

Vælg en DAB-radio, hvis du ikke gider vente på den gode musik. Lad ikke din hverdag forstyrres af ligegyldig snak og irriterende reklamer, vælg en DAB-kanal med din favoritmusik hele dagen. Lyden er digital og designet retro-inspireret.

  • DAB-kanaler er samme genre musik hele dagen
  • Du slipper for reklamer og andre afbrydelser
  • Få et lækkert design og digital lyd i topkvalitet

Med en Prosonic DAB-radio kan du vælge præcis den musikgenre, du foretrækker. Ingen reklamer eller andre indslag forstyrrer musikstrømmen, og kvaliteten er i top i både lyd og design.

Hvilket Prosonic produkt skal du vælge?

Lyden er i top, designet retro, og funktionerne moderne. Vælg mellem en Prosonic DAB-radio, Prosonic soundbar eller Prosonic højttalere, når du er på jagt efter lækre lydprodukter fra Prosonic.

  • Prosonic DAB-radio er den digitale lyd pakket ind i retro design. Vælg mellem lommemodellen, som du kan have med overalt, eller stationær til køkken og stue. Ofte er DAB-radioerne fra Prosonic kombineret med FM, så du til enhver tid kan slå over på en traditionel radiokanal.
  • Prosonic soundbar til den kompakte, men gode lyd over tv eller anlæg. De aflange soundbars fra Prosonic er elegante i designet og udsender den klareste digitale lyd fra dit hifi-anlæg eller afspiller. Tilslut din Prosonic soundbar til din musikafspiller, din gamingcomputer eller dit tv.
  • Prosonic højttalere fås trådløs som Prosonic Bluetooth højtaler. De elegante højtalere er nemme at flytte rundt på og kan tilsluttes flere forskellige enheder alene via Bluetooth. Oplad din højtaler fra Prosonic via USB-stikket på din computer, eller vælg en model med indbygget genopladeligt batteri.

Du kan finde netop den Prosonic DAB-radio, der mangler i din bolig i det store online udvalg her på Bilka.dk. Altid skarpe priser – og mange af dem.