Opskrift på kammuslinger tilberedt på Weber grill

Orginal Weber opskrift

PERSONER: 8
FORBEREDELSE: 5 minutter
TILBEREDNING: 4-8 minutter
GRILLMETODE: Indirekte
SVÆRHEDSGRAD: Let
UDSTYR: Fiskebakke
GRILLTEMPERATUR: 150 °C


INGREDIENSER 

1-2 kammuslinger per person
Salt og peber
Smagsneutralolie (fx raps eller solsikke)
Evt. andre krydderier/krydderurter efter eget valg
Røgflis


I KØKKENET

1. Fjern kammuslingens muskel.

2. Krydr dem med salt, peber og evt. andre krydderier/krydderurter.

3. Derefter lægges de på en smurt fiskebakke.


VED GRILLEN

1. Fiskebakken placeres på risten ved indirekte varme på kulgrillen.

2. Tag en håndfuld røgflis og hæld ud over kullene oven på risten i hver side, så der falder lidt ned i kullene og der stadig ligger lidt oven på risten.

3. Lad dem røge i ca. 4-8 minutter ved ca. 150 grader.

4. Lad gerne kammuslingerne hvile i 5 minutter, før de anrettes. Husk at krydre med salt og peber inden servering.


TIP

Kammuslingerne må gerne ligge ca. ½ time med krydderblandingen og ”trække” lidt smag og blive mere faste i kødet.

Se vores udvalg af grill og grilltilbehør her

Weber grill og grilltilbehør