Weber elgrill

Grillmad smager bare bedst året rundt - så hvorfor holde dig tilbage? En moderne elgrill fra Weber er altid klar til brug, og så varmer den hurtigt op. Du skal bare sætte den i stikkontakten. Du får stadig den smagfulde grillsmag. Se sortiment herunder.

Hvorfor vælge en Weber elgrill?

Du har sikkert oplevet det før: Du skal tænde op for grillen, men ilden tager bare ikke rigtig fat. Andre gange har du lyst til at smage røget mad, men du gider ikke have osen fra gasgrillens flammer. Her er en moderne Weber elgrill et rigtig godt alternativ. Den kommer nemlig med mange fordele, som for eksempel kan være:

  • Rigtig lækre grill-resultater og dejlig smag

  • Optænding på kort tid og uden os

  • Regulere temperaturen via digital display

  • Velegnet til altaner og gårdhave med strømforsyning

Vi kommer vist heller ikke uden om, at Weber er verdensklasse, når det gælder populære mærker og udstyr til grillmad. Desuden er flere af vores modeller små og kompakte. På den måde behøver du ikke meget plads for at opleve smagen af røget mad.

Brug din Weber elgrill godt fra start

Skal aftensmaden byde på grillede grøntsager eller sprød pizza? Så bør du være forberedt og bruge din Weber elgrill korrekt. Den erstatter ikke en klassisk kul- eller gasgrill. Men med den rigtige teknik kan du stadig opleve den unikke, røgede grillsmag. 

Først bør du lade din Weber elgrill blive ordentligt varm inden brug. Så får du den bedste smag frem i maden. Du skal bare sætte den i stikkontakten og følge manualen. Har du valgt en model med stander til, så har du også et praktisk bord til at lægge både madvarer og udstyr på.

Dernæst er der forskellige måder at tilberede dine råvarer på - for eksempel 50/50-metoden eller direkte varme. Læs vores nemme guide om grillmetoder her, så du får alle de bedste tips og tricks. Har du valgt en elgrill fra Weber, men størrelsen er forkert? På Bilka.dk har du heldigvis ubegrænset returret. Varen skal dog være i intakt og original emballage. Husk også din kvittering.