Weber Genesis

Når forår og sommer nærmer, kalder grillen også. Det er blevet tid til at tænde op for din grill igen, hvor du kan tilberede smagfuldt mad til venner og familie. På Bilka.dk finder du et godt udvalg af Weber gasgrill Genesis, hvor du nemt finder favoritten i dag.

Tilbered lækkert mad på en smart Weber Genesis gasgrill

Når du har sagt gasgrill, må det næste være Weber. Weber er rigtig godt valg til dig, som gerne vil kræse for grillmaden. En Weber gasgrill byder nemlig på et væld af funktioner, hvor du kan tilberede lækkert mad til perfektion. Med to til fire brændere kan du med let hånd kontrollere varmen i grillen. Det betyder, at du på kort tid har du et lækkert måltid klar til familie og venner. Og med en Weber Genesis II gasgrill kan du mærke forskellen.

Du får nemlig flere lækre og smarte funktioner med i købet:

  • Nem samt effektiv optænding og lige varmefordeling
  • Vælg mellem to til fire brændere samt sidebrænder
  • Forvandler fedt og saft til en lækker BBQ-smag

 

Det bedste ved en gasgrill er den hurtige og effektive optænding. Det betyder, at du let kan smide et par pølser på grillen, hvis der skulle komme gæster forbi. Samtidig tilbyder en Weber Genesis II grill en lige varmefordeling, som bidrager til et mere ensartet resultat. Med de smarte “Flavorizer Bars” forvandles fedt og saft til en lækker, røget BBQ-smag, som bliver tilført emnet på grillen.

Weber gasgrill Genesis - udekøkken i høj kvalitet

En Weber Genesis 2 gasgrill er i sig selv et helt udekøkken. Når du vælger en af de større modeller, hvor du både har fire brændere samt sidebrænder, kan du kreere et smagfuldt måltid til familien. Her kan du både stege saftige bøffer, smagfulde grøntsager samt lune sovsen ved siden af. Og vælger du Weber, er du garanteret høj kvalitet og et godt resultat.

Læs mere omkring de forskellige modeller, og find den gasgrill, som opfylder dine behov. De fås i forskellige prisklasser, hvor fællesnævnerne er kvalitet, effektivitet og et godt resultat. Glem heller ikke det rette tilbehør til din nye grill.