iPad Air

Med en iPad Air fra Apple får du alt det, du kunne ønske dig. Gå på opdagelse blandt vores udvalg af iPad Airs og bestil hos Bilka.dk i dag! Vi har Danmarks største vareudvalg og masser af lækkert tilbehør til din iPad!

iPad Air – tyndere, lettere og mere kraftfuld

Tyndere, lettere og mere kraftfuld end nogensinde før, sådan blev den nye tablet i iPad familien præsenteret. De fleste vil være enige i, at det er modstridende at skulle lave noget, som er mindre, men mere kraftfuldt. Mere kraftfuldt, men lettere. Lettere men stærkere. Det var dog det, som Apple ifølge Jonathan Yve, havde gjort. Som Air navnet antyder, var den nye iPad nemlig markant tyndere og lettere end den daværende model. Konstruktionen mindede mest af alt om iPad mini, men iPad Air er en fuld størrelse tablet. I forhold til forgængeren er iPad Air 20 % tyndere og 28 % lettere.

Når man sidder med en tablet i hånden, så gør udformningen og specielt vægten en kæmpe forskel, og her er iPad Air helt unik. Verdens letteste full-size tablet. Udover en tyndere konstruktion og mindre vægt, så er kanten også markant smallere (43% i forhold til forgængeren), hvilket er med til at gøre det endnu lettere at holde og bruge tabletten.
 

Tag et skridt frem med iPad Air

Apple ville ikke tage nogle teknologiske tilbage skridt for at udvikle en tyndere og lettere iPad. Der har ligget flere års udvikling til grund for lanceringen af iPad Air. Ikke nok med at al eksisterende teknologi skulle tilpasses en slankere konstruktion, teknologien skulle også være bedre. Det giver sig selv, at hvis et batteri skal have samme levetid, selvom det er markant mindre, så skal det forbedres. Det er det, som er sket i iPad Air, og derfor leverer den en batterileve tid på 10 timer, selvom batteriet er mindre og dermed også lettere.

Udover bedre og lettere batteri, som medvirker til en samlet vægt på under 0,5 kg – helt præcist 469 gram i WI-FI udgaven og 478 gram i modellen med simkort, så er iPad Air også cirka dobbelt så hurtigt som den tidligere model. Det skyldes den ny A7 chip med 64 bit arkitektur, som gør Air 8 gange hurtigere end den første oprindelig iPad. Udover den nye A7 Chip, så er iPad Air nu også med 2 mikrofoner for bedre lyd og stemmegenkendelse.

iPad Air fås med forskellige kapacitet fra 16gb til 128gb og i hvid og sort. Som de øvrige iPads så findes iPad Air i en udgave, som kan bruges via WI-FI (model A1474) og en, som kan bruges med både Simkort og til WI-FI (model A1475). Uanset hvilken model, der passer bedst til dit behov, så finder du den, som du skal bruge på Bilka.dk.

Beskyt din iPad Air med godt tilbehør

Udover den super lækre og lette tablet, så finder du også en masse iPad tilbehør som passer til den lette og slanke tablet fra Apple. Det kunne bl.a. være et smart cover eller sleeve, så du er sikker på, at din iPad Air er beskyttet bedst muligt.