Apple keyboard og mus

Mangler du en mus eller keyboard fra Apple? På Bilka.dk har vi samlet et kvalitetsudvalg af mus og keyboards, der spiller sammen med din Mac computer. Her finder du en mus med det minimalistiske og karakteristiske Apple-design, der automatisk danner par med din Mac Computer. Du kan også bestille minimalistiske keyboards med genopladeligt batteri. 

Apple keyboard – tastatur i den højeste kvalitet

Er du på udkig efter et tastatur, som du kan bruge til din Mac-computer? Hvis du har investeret i den stilede, enkle og kraftfulde Mac fra Apple, den umådeligt populære elektronikgigant, er det nærmest det eneste rigtige at vælge et Apple Keyboard til. Det samme gælder, når du skal have en mus til din computer. Både tastatur og computermus – kaldet henholdsvis Magic Keyboard og Magic Mouse – er udført i den velkendte, høje kvalitet, som kendetegner alle Apple-produkterne. Hvis du er den heldige ejer af en iPad, er det ligeledes en god idé at overveje, om du skulle investere i et tastatur. Med et Apple Magic Keyboard kan du nemlig forvandle din iPad til en mini-computer. Både keyboard og mus kan tilsluttes ved hjælp af kabel og trådløst med Bluetooth. Sidstnævnte er en stor fordel, da du således ikke behøver bøvle med ledninger og kabler derhjemme eller på farten.

  • Udført i det velkendte Apple-design: enkelt, stilfuldt og tidløst
  • Brug den til både Mac og iPad
  • Slip for ledninger og kabler med Bluetooth

Find et Apple keyboard og en mus til din Mac eller iPad her på siden, hvor du kan vælge imellem flere varianter, der har et væld af innovative funktioner. I udvalget finder du ikke mindst også tastaturer til forskellige sprog, herunder norsk og engelsk.

Apple Smart – tastatur og kasse i ét

Hvis det er til din iPad, du skal bruge tastaturet, kan du også vælge Apple Smart, der er tastatur og kasse i et. Det smarte keyboard er ikke bare et tastatur, men udmærker sig ved, at det kan påsættes din iPad, så du har det hele i ét – og virker desuden som skærmbeskyttelse. Apple Smart kan tilmed indstilles således, at den kan bruges som en holder til din iPad. På den måde kan du se fx film og TV-serier, uden du skal holde iPad’en i dine hænder.

Køb et tastatur eller en mus her

Bestil et Apple Magic Keyboard og dertilhørende mus her på siden – du vil formentlig hurtig opdage, hvor uundværlig et godt tastatur og en god computermus er, når du skal bruge din Mac eller iPad. Hvis du – som mange andre – er en vaskeægte Apple-fan, skal du ikke snyde dig selv for et besøg på vores Apple-side. Her finder du alt, hvad Apple-hjertet begærer. Det gælder alt fra iPadMac, iPhone og ikke mindst et stort udvalg af forskelligt tilbehør, så du får endnu mere ud af dine Apple-produkter.