Mac mini

Leder du efter en ny Mac mini? Her finder du et stort sortiment i forskellige farver og med forskellige funktioner. I 2018 er der kommet en ny model af Mac mini på markedet, som giver dig alt det bedste fra en stationær computer i en lille udgave.

Mac mini – lille udenpå, stor indeni

Det, som får Apples Mac mini til at skille sig ud fra alle andre stationære og bærbare computere på markedet, er dens lille størrelse. Den er under 4 cm høj, og den vejer under 2 kg. Det giver dig en enorm fleksibilitet, så du nemt kan flytte den rundt derhjemme og transportere den med dig til skole eller job eller på ophold og rejser.

  • Kan sluttes til alle skærme
  • Høj hastighed
  • Stor lagringsplads

Dertil er Mac mini ’Energy Star’-certificeret, og faktisk går den over standarden op til hele syv gange. Det sikrer dig en meget energieffektiv computer, hvor du sparer på forbruget.

En ny opdatering

Siden den nyeste opdatering af Apples Mac mini nåede der at gå over fire år, og modellen har derfor været ventet længe. Den nye udgave er hele fem gange hurtigere end den ældre model, og så fås den med helt op til 64 GB ram og en solid state disk på op til 2 TB.

Skal du bruge din nye Apple Mac mini til dagligdagsbrug, hvor netbrowsing, arbejde i programmer fra Office-pakken og streaming er centralt, kan du sagtens vælge den model med mindst processor, som også er den billigste.

Har du planer om at game på din mini mac, bør du dog vælge en af de lidt dyrere udgaver, da de har større processorkraft og et bedre grafikkort, som vil give dig den bedste spiloplevelse.

Den helt store fordel ved at købe en mini mac frem for en anden statonær computer er helt sikkert prisen. Den giver dig rigtig meget ydeevne og hastighed for meget færre penge end andre computere, men så skal du til gengæld selv sørge for skærmen til Mac minien. Det er faktisk kun en fordel. En skærm er let at opgradere og udskifte, og det er nemt at flytte din Mac mini derhen, hvor skærmen, du skal bruge, står.

Køb din Apple Mac mini hos Bilka.dk

Hos Bilka.dk finder du de nyeste udgaver af Apples populære Mac mini. Det er en unik computer på markedet, og dens fleksibilitet og mulighed for at blive taget med alle steder samtidig med dens høje ydeevne gør den til det perfekte valg for rigtig mange. Her får du altid ubegrænset returret.