Lysskinner

En lysskinne giver en rigtig god belysning af værelset og passer ind i alle rum. På Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af flotte og moderne spots på skinne - både med LED og med et varierende antal af spots.

Lysskinne til hele dit hjem

Der er et væld af muligheder, når det gælder belysning til hjemmet – og pendler, loftlamper og gulvlamper er blot nogle af dem. Samtlige af dem er klassiske og sikre valg.

Et lige så sikkert valg, der tilmed er et yderst fleksibelt et af slagsen, er en lysskinne med flere spots. En spotskinne udmærker sig nemlig ved, at du kan flytte på de forskellige spots og dermed selv bestemme, hvor og hvordan lyset skal falde i det rum, hvor du sætter den op.

En spotskinne har altså mange anvendelsesmuligheder. De fleste modeller er en lysskinne til loft. Lampetypen findes i mange forskellige varianter, farver og faconer. Her på siden finder du et bredt udvalg af spots på skinne, der passer til de fleste rum i boligen.

Antallet af spots på de enkelte lysskinner varierer, så du kan i udvalget finde en skinne, der passer, uanset hvor mange spots du ønsker. Desuden har du også mulighed for at vælge en LED lysskinne.

 

Hvordan vælger du den rigtige spotskinne?

At vælge den rigtige lysskinne behøver ikke at være kompliceret. Her er nogle overvejelser, som kan hjælpe dig, så du får fat i den helt rigtige spotskinne til din bolig:

  • Placering: Tænk på, hvor i hjemmet lysskinnen skal installeres. Køkkenet, stuen, eller måske i gangen?
  • Stil: Vores spots på skinne kommer i flere designs, modeller og farver, så der er noget for enhver smag.
  • Antallet af spots: Overvej, hvor mange spots du har brug for på skinnen. Generelt kan det siges, at jo større rum, jo flere spots kan være en fordel.


Tænk også gerne over, hvilket lys det skal være. Har du brug for et varmt lys eller et mere koldt, hvidt lys? Det afhænger ofte af, hvor spotskinnen skal placeres. Husk at tilkøbe pærer til din nye spotskinne.

 

Vælg dæmpbare spots på skinne til soveværelset

Du kan opsætte og bruge en lysskinne lige som det passer dig i dit hjem – men hvis der er et sted, hvor den egner sig særligt godt, så er det i soveværelset. Det gælder især, når du vælger en dæmpbar model.

Med en dæmpbar lysskinne vil du, hvis du f.eks. vågner om natten og skal på toilettet, ikke blive unødigt forstyrret af et skarpt og blændende lys. I stedet vil det lys, der tændes, være blødt og roligt, så du kan falde i søvn igen.

 

Find en lysskinne med spot på Bilka.dk

Find den lysskinne – med eller uden LED eller en dæmpbar model – du bedst kan lide, og som passer bedst til dit hjem her på siden, hvorfra du kan bestille den med det samme. Se også vores store udvalg af øvrige lamper til indendørs belysning.