Børnetæpper

Med et aktivitetstæppe eller legetæppe er du garanteret sjov underholdning for de mindste. Her på siden finder du et spændende udvalg af tæpper til aktivitet og leg til børneværelset.

Børnetæpper – for sikkerhed og sjov

Skal dit barn have et tæppe på sit værelse? I så fald skal du ikke bare vælge et gråt eller farveløst et af slagsen – dit barn skal naturligvis have et tæppe, der passer præcist til ham eller hende. Dette i form af et gulvtæppe med barnets yndlingsmotiv, som f.eks. kunne være en Disney-figur. Det pifter ikke bare børneværelset op, men højner også sikkerheden på værelset. Det gælder, når ungernes leg går lidt vildt for sig, som det jo let kan gøre, hvor tæppet kan give eventuelle fald en mere blød og behagelig landing. Et børnetæppe er desuden med til at dæmpe støjen, hvilket selvfølgelig kommer husets øvrige beboere til gavn.

Et tæppe er ikke bare et tæppe – du kan også vælge et aktivitetstæppe. Med denne type tæppe bliver gulvtæppet en del af legen, og tager legemulighederne til et helt nyt niveau. Det kan f.eks. være en bane, hvor dit barn kan køre med sine legetøjsbiler og øvrige mini-køretøjer.

  • Pifter barneværelset op
  • Højner sikkerhedsniveauet
  • Masser af legemuligheder med en legemåtte

Uanset hvad din dreng eller pige går op i og kan lide – om det skal være et motiv fra Frost, Minions eller fra en helt tredje Disney-film, kan du finde det her på Bilka.dk. Det brede udvalg byder på mange forskellige varianter, herunder også legemåtter, også kaldet aktivitetstæpper, der indbyder til masser af sjov og leg. Find det tæppe, der passer bedst til netop din pige eller dreng, og køb det online i dag.
 

Husk et skridsikkert underlag

Sikkerheden skal være helt i top på børneværelset. Til det formål er det i den grad værd at overveje, om du skal købe et skridsikkert underlag med, når du køber et gulvtæppe til dit barn. Med et skridsikkert underlag, der skal placeres under børnetæppet, undgår du og dine børn, at tæppet skrider på gulvet. Det kan i sig selv være med til at hindre en del ulykker på børneværelset.
 

Køb et børnetæppe her på Bilka.dk i dag

Find inspiration her på siden og bestil et underholdende tæppe til de mindste, som dit barn vil elske at lege på og få gode hyggestunder. Når du har fundet det perfekte børnegulvtæppe til børne- eller legeværelset, kan du bestille det hjem her på siden i dag. Vi giver dig altid ubegrænset returret i tilfælde af, at gulvtæppet og de øvrige varer ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!

På Bilka.dk kan du også læse om, hvordan du bedst vedligeholder dit tæppe i vores vedligeholdelsesguide - det behøver nemlig ikke være spor svært at holde sit tæppe pænt og rent.