Stofsofaer

En stofsofa er et godt valg, hvis du drømmer om en blød og behagelig sofa, der er komfortabel at sidde i. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af billige stofsofaer i forskellige farver, størrelser og teksturer. Se vores lækre udvalg herunder.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Stofsofaer – bløde og behagelige sofaer

En stofsofa er et godt valg, hvis du drømmer om en blød og behagelig sofa, der er komfortabel at sidde i. Stofsofaerne er typisk også noget billigere end alternativerne i læder, hvorfor du med en stofsofa får meget sofa for pengene.

  • Et blødt og behageligt valg af sofa
  • Billigere end modellerne i læder
  • Findes i alle sofatyper.
     

Der er mange sofatyper at vælge imellem, når du vælger at købe din stofsofa på Bilka.dk. Det gælder alt fra store, rummelige U-sofaer til den store familie eller vennekreds og det store pladsbehov – til de mindre sofaer til 2-3 personer.
 

Hvilken sofatype skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken slags sofa, du skal vælge? Hvilken sofatype, der er den rette for dig, er naturligvis først og fremmest et spørgsmål om pladsbehov. Hvis I er en stor familie, kan I vælge en U-sofa, der har mange siddepladser. Denne type sofa kræver dog også tilsvarende, at I har relativt meget plads til rådighed i stuen, da U-sofaen fylder meget. Et andet bud på en rummelig sofa, der har plads til hele familien, er hjørnesofaen i stof.

Er det i stedet en sofa til den lille lejlighed eller et teenageværelse, du er på udkig efter? I så fald kan du vælge en sofa med chaiselong, hvor chaiselongen typisk er vendbar. Det gør chaiselong-sofaen yderst fleksibel og giver dig forskellige indretningsmuligheder – perfekt til dig, der ikke vil lade dig begrænse af sofaens størrelse. Hvis pladsen er trang, er en sovesofa et god bud på en sofa, der kan afhjælpe pladsbehovet. Du får nemlig både komfortabel sofa og seng i ét, hvilket gør sovesofaen helt perfekt til bl.a. en lille lejlighed.
 

Forlæng sofaens holdbarhed

Det er ikke kun dine havemøbler, hvis levetid du kan forlænge med god vedligeholdelse – det gælder også stofsofaen. En måde at forlænge holdbarhed og bevare udseendet på sofaen er at imprægnere den. Du kan blive klogere på, hvordan og med hvad du skal imprægnere din nye stofsofa, i vores video med tips til stofmøbler. Ved at imprægnere din stofsofa kan du forlænge dens levetid og sikre, at den ikke er så modtagelig overfor snavs og dermed ser pænere ud i længere tid.

 

Køb en stofsofa online på Bilka.dk

Find den helt perfekte stofsofa, der bedst passer dine behov, her på siden og bestil den hjem i dag. Vi leverer den lige til døren og med ubegrænset returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine behov. Hvis det i stedet er en sofa i imiteret læder, du er på udkig efter, finder du også den i vores udvalg. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!