Sengeben

Trænger du til en opgradering af dine sengeben eller mangler du et par nye, har vi et rigtig godt udvalg på Bilka.dk. Her finder du sengemeder og -ben i forskellige materialer og designs, så du nemt kan finde nogle der falder i din smag. Bestil dine nye sengeben på Bilka.dk i dag.

Vælg sengeben til din seng her

Når du har købt en ny seng, kræver det også nogle sengeben. Måske følger der ikke noget med, eller så foretrækker du et andet design eller anden type materiale. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig med at finde dine nye sengeben. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige sengeben, så du kan finde din favorit. Vi har blandt andet sengeben i følgende materialer:

  • Træben - i hvid eller natur

  • Egetræben

  • Stålben 

Afhængigt af hvilken type materiale du foretrækker til dine sengeben, kan du finde det på Bilka.dk. Vores sengeben egner sig både til elevationssenge og boxmadrasser.

Skab plads under sengen med sengeben

Hvis du har pladsmangel i hjemmet, kan det godt betale sig at sætte sin seng på et par sengeben. På den måde skaber du opbevaringsplads under sengen til for eksempel ekstra dyner, sengetøj og årstidsprodukter. Et andet plus er også, at det gør det nemmere for dig at støvsuge under din seng. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af kasser og kurve, der nemt passer ind under din seng.

Køb sengemeder og -ben på Bilka.dk i dag

Så hvis du mangler et par sengeben eller meder, er Bilka.dk det rette valg. Vi sørger for den faste lave pris, som du kender fra dit hypermarked, hvor du får meget værdi for dine penge. Udforsk udvalget af sengeben på Bilka.dk, og køb i dag.

Mangler du en ny seng, finder du også nemt det på Bilka.dk. Vi har også en stort udvalg af dejlige dyner og puder samt tilbehør til din seng.