Topmadrasser 160x200

Et lækkert og behageligt sovemiljø er afgørende for, at du føler dig godt tilpas og får nok sund søvn. Er din seng for blød eller for hård? Eller vil du undgå grimme gule svedskjolde og husstøvmider i spring- eller boxmadrassen? Så er et ekstra lag ovenpå uundværligt. En topmadras 160x200 af god kvalitet giver ikke kun din krop optimal støtte og komfort, den beskytter også din madras, så den forbliver pæn og hygiejnisk.

Guides til topmadrasser

HVILKEN TOPMADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Topmadrassen er en super tilføjelse til din seng. Men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guides hjælper vi dig med at finde den helt rigtige topmadras til sengen.

6 GODE RÅD TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TOPMADRASSER

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din topmadras! På den måde undgår du at udvikle allergier fra husstøvmider og du forlænger levetiden på din topmadras.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Vælg mellem faste og bløde topmadrasser i 160x200 cm 

Din nattesøvn har stor betydning for, hvor meget overskud og energi du har i hverdagen. Derfor kan det sagtens betale sig at sørge for, at du har de bedste forudsætninger for at sove så godt som muligt. Her kommer en topmadras ind i billedet. For selvom en madras kan gøre en stor forskel, så kan du altså hurtigt mærke forskel, når du får den rette topmadras lagt på. 

På Bilka.dk har vi samlet et bredt udvalg af topmadrasser i 160x200. Det betyder, at du kan finde en passende model, uanset om du foretrækker en hård eller blød madras. Desuden tilbyder vi også flere forskellige størrelser såsom: 

 

På den måde kan alle komme til at få den bedst mulige nattesøvn med en topmadras, der passer til springmadrassen eller skummadrassen.  

Få en bedre nattesøvn med en topmadras i 160x200 

Uanset om du deler din seng med en anden, eller om du nyder at have masser af plads for dig selv, så er det vigtigt at ligge godt. Det betyder naturligvis, at du vælger en madras, der passer til dit behov. Og for at tage din komfort til nye højder, så er det smart at gøre brug af en topmadras ovenpå din madras. Derudover er der naturligvis mange andre faktorer, du kan tage højde for.  

På Bilka.dk har vi eksempelvis også et godt udvalg af både hovedpuder og dyner. Disse er nemlig også essentielle for, at du får den bedst mulige nattesøvn. Vælg eksempelvis en høj og fast eller lav og blød pude, der bedst muligt støtter din nakke og dit hoved, mens du sover.  

Lige meget hvilken type dyne, pude og madras du foretrækker, så er der god grund til at vælge en løsning fra vores sortiment. Vi tilbyder ubegrænset returret, hvilket betyder, at du roligt kan shoppe løs uden at holde dig selv tilbage. På den måde kan du nemt komme til at sove endnu bedre.