Topmadrasser 120x200

Med en topmadras får du øget støtte og masser af komfort, så din nattesøvn bliver så god som mulig. I vores udvalg finder du en topmadras 120x200, der passer til dine præferencer. Find en passende 120x200 topmadras nedenfor og bestil i dag.

Guides til topmadrasser

HVILKEN TOPMADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Topmadrassen er en super tilføjelse til din seng. Men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guides hjælper vi dig med at finde den helt rigtige topmadras til sengen.

6 GODE RÅD TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TOPMADRASSER

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din topmadras! På den måde undgår du at udvikle allergier fra husstøvmider og du forlænger levetiden på din topmadras.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Topmadras 120x200 - et godt valg

Der er mange gode grunde til at vælge en topmadras. Den giver dig øget støtte til kroppen, så du opnår den størst mulige komfort. Hvis du har en seng med målene 120x200 cm – der også går under navnet trekvartseng – findes der naturligvis også en topmadras 120x200, der passer til.

  • Øget støtte til kroppen
  • Du får den størst mulige komfort
  • Vælg imellem forskellige materialer


Her på siden finder du vores udvalg af topmadrasser med målene 120x200 cm. Vælg imellem forskellige materialer og bestil den online i dag. Vi har både bløde og hårde topmadrasser, så du kan vælge den topmadras 120x200, der matcher dine præferencer.

 

Vælg den rigtige topmadras 120x200

Topmadrasser fås i flere materialer. Der kan være stor forskel på søvnkvaliteten ved de forskellige topmadrasser. Det handler nemlig om, at du vælger en topmadras i det materiale, der passer bedst til dig, dit behov og dit søvnmønster.

Overordnet skelnes der typisk imellem fire materialer, når det kommer til topmadrasser: purskum, koldskum, memoryskum og latexskum. Du kan læse meget mere om de enkelte typer og blive klogere på hvilken af dem, du bør vælge i vores guide til valg af topmadras.

 

Husk den rette vedligeholdelse af din 120x200 topmadras

Du vil naturligvis gerne, at din nye topmadras holder så længe som muligt. Det gør den både mere holdbar men også mere hygiejnisk for dig at sove på. Det kræver selvfølgelig den rette vedligeholdelse og ikke mindst at rengøre den bedst muligt.

Du bør jævnligt støvsuge din topmadras, vaske madrassens betræk mindst fire gange årligt og huske at vende topmadrassen med jævne mellemrum. Herudover er det naturligvis også en god idé,  at du lufter ud hver dag. Optimalt set er det tre gange om dagen.

Læs meget mere i vores samling af gode råd til rengøring og vedligehold af topmadrasser, hvor du kan få en uddybende forklaring på de enkelte råd.

 

Bestil din topmadras 120x200 på Bilka.dk

Når du har fundet ud af, hvilket topmadras-materiale der er det rette for dig, kan du bestille din nye topmadras hjem fra siden her i dag. Husk, at du altid får ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger.

Det er naturligvis ikke kun topmadrasser med trekvartsengsmålene 120x200, som du kan købe på Bilka.dk. Se alle vores øvrige størrelser – herunder både enkeltseng og dobbeltseng – i vores store udvalg af topmadrasser.