Topmadrasser 120x200

Med en topmadras får du øget støtte og masser af komfort, så din nattesøvn bliver så god som mulig. Denne madrastype findes med forskellige materialer og i flere størrelser – herunder også til senge med målene 120x200 cm. Find en topmadras til netop disse mål her på siden.

Guides til topmadrasser

HVILKEN TOPMADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Topmadrassen er en super tilføjelse til din seng. Men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guides hjælper vi dig med at finde den helt rigtige topmadras til sengen.

6 GODE RÅD TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TOPMADRASSER

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din topmadras! På den måde undgår du at udvikle allergier fra husstøvmider og du forlænger levetiden på din topmadras.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Topmadras 120x200

Der er mange gode grunde til at vælge en topmadras. Den giver dig øget støtte til kroppen, så du opnår den størst mulige komfort. Hvis du har en seng med målene 120x200 cm – der også går under navnet trekvartseng – findes der naturligvis også en trekvartseng, der passer til.

  • Øget støtte til kroppen
  • Du får den størst mulige komfort
  • Vælg imellem forskellige materialer

 

Her på siden finder du vores udvalg af topmadrasser med målene 120x200 cm. Vælg imellem forskellige materialer og bestil den online i dag.

Vælg den rigtige topmadras

Topmadrasser fås i flere materialer. Der kan være stor forskel på søvnkvaliteten ved de forskellige topmadrasser. Det handler nemlig om, at du vælger en topmadras i det materiale, der passer bedst til dig, dit behov og dit søvnmønster. Overordnet skelnes der typisk imellem fire materialer, når det kommer til topmadrasser: purskum, koldskum, memoryskum og latexskum. Sidstnævnte er et oplagt valg, hvis du døjer med allergi, da topmadrasser med latex er allergivenlige. Du kan læse meget mere om de enkelte typer og dermed blive klogere på hvilken af dem, du bør vælge i vores vejledning om topmadrassernes materialer og egenskaber.

Husk den rette vedligeholdelse

Du vil naturligvis gerne, at din nye topmadras holder så længe som muligt – og det kræver den rette vedligeholdelse og ikke mindst at rengøre den bedst muligt. Sidstnævnte gøres bedst, hvis du støvsuger din topmadras, vasker madrassens betræk mindst 4 gange årligt og ikke mindst husker at vende topmadrassen med jævne mellemrum. Herudover er det naturligvis også en god idé – ikke bare for vedligeholdelsen, men for også dit helbred og indeklimaets skyld – at du lufter ud hver dag. Optimalt set er det tre gange om dagen. Læs meget mere i vores samling af gode råd til rengøring og vedligehold af topmadrasser, hvor du kan få en uddybende forklaring på de enkelte råd.

Bestil både madras og seng på Bilka.dk

Når du har fundet ud af, hvilket topmadrasmateriale der er det rette for dig, kan du bestille din nye topmadras hjem fra siden her i dag. Husk, at vi leverer dine varer til dig uden beregning, hvis du bestiller for over 1.000 kr. Herudover får du desuden altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Som nævnt overfor er det naturligvis ikke kun topmadrasser med trekvartsengsmålene 120x200, som du kan købe på Bilka.dk. Se alle vores øvrige størrelser – herunder både enkeltseng og dobbeltseng – i vores store udvalg af topmadrasser.