LED pærer

LED pærer er robuste og energieffektive lyskilder modsat andre typer af lyskilder. LED lyskilder er meget energibesparende og sammenlignet med de gamle glødepærer, sparer du 90% energi - og dermed også på elregningen. Find vores stor udvalg her på siden.

Populære mærker

Spar på strømmen i din bolig

Der er mange måder, du kan forsøge at minimere dit strømforbrug på. Hvis du gerne vil mindske dit elforbrug, har vi lavet en guide til dig med 8 tips, der kan hjælpe dig med at minimere det unødvendige strømforbrug.

Billigere regninger og mindre energiforbrug med LED-pærer

LED-pærer er blevet mere og mere almindelige i de danske husholdninger rundt omkring – og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange gode grunde til at vælge LED-pærer i stedet for de traditionelle glødepærer. Den nok mest åbenlyse fordel er, at skiftet til LED-belysning først og fremmest giver dig en økonomisk gevinst.

Med LED-pærer kan du nemlig opnå en besparelse på op imod 90 % af dit energiforbrug, såfremt du anvender almindelige glødepærer som lyskilde. En anden fordel ved LED-pærerne er, at de tænder med det samme. De energibesparende pære giver, til de flestes store overraskelse, et varmt hvidt lys ligesom glødepæren. Derudover har LED pærer en lang levetid typisk mellem 15.000 - 50.000 timer afhængig af mærke og kvalitet.

Det, at LED-pærerne skulle give et klinisk lys, har ellers givet anledning til, at mange valgte disse pærer fra til fordel for traditionelle glødepærer. Ved brug af energieffektive lyskilder får du med andre ord en mere effektiv og holdbar lyskilde, der egner sig til alle hjemmets rum. De kan ligeledes bruges til både indendørs og udendørs lamper.

  • Spar på både energiforbrug og el-regning
  • Giver et varmt lys – nøjagtigt ligesom de traditionelle glødepærer
  • Tænder med det samme

På Bilka.dk fører vi et stort udvalg af billige og effektive pærer i super kvalitet, forskellige former og typer. Vi fører LED spot, kerte pærer, globe pærer, krone pærer og mange flere udgaver af LED-pærer online her på siden. Pærerne og spotsne i udvalget findes med forskellige fatninger bl.a. E14, E27, GU4 og GU10.
 

Hvilke LED-pærer skal jeg vælge?

Skal du skabe en hyggelig og varm atmosfære i rummet, så skal du have en LED pære på ca.  2700 Kelvin. Søger du en pære, der gengiver dagslys, skal du vælge en pære med kelvin på 3000 eller derover. Betyder farver meget for dig? Vælg i så fald en lyskilde med RA-værdi på over 80. Hvis du endnu ikke er blevet overbevist om, at LED-belysning er det rette valg for dig, kan du få aflivet dine fordomme om LED i vores guide – og ikke mindst få hjælp og gode råd til at vælge den rigtige LED-lyskilde.
 

Bestil LED-pærer online i dag

Se vores udvalg af LED-pærer her på siden og køb dem hjem online i dag. Bilka.dk er dit Hypermarked – og med vores store vareudvalg, er vi sikre på, at du hos os finder alt, du skal bruge. Det gælder naturligvis også de lamper – både til indendørs og udendørs brug – som du måtte mangle til LED-pærerne.