LED strips

Med de smarte LED Strips kan du nemt og hurtigt få mere lys. De er nemlig meget enkle at sætte op og kan styres trådløst. Du kan også bruge de flerfarvede LED bånd som lys til en fest og dermed skabe mere stemning.

Brug LED strips til mange formål

LED strips er en hurtig måde til at få mere lys på, da de bare skal sættes op med tape. Mange har et selvklæbende bånd bagpå, så du kan sætte dem op i løbet af ingen tid.

  • Giver hurtigt mere lys

  • Har en lang brændetid

  • Kan styres trådløst

Det er besværligt for dig at hænge en ekstra lampe op i et rum, hvis der ikke er et udtræk til den. Med LED bånd er det dog nemt for dig hurtigt at få mere lys.

Du kan have glæde af dine LED strips i lang tid fremover, da LED har en længere brændetid end andre former for pærer. De har typisk en brændetid på op til 20.000 timer.

De fleste af de LED strips, du finder her hos Bilka.dk, kan styres trådløst. Det betyder, at du ikke behøver at rode med kontakter, når du skal tænde lyset.

Det skal du tænke over, inden du køber LED strips

Skal du bruge din LED strip i det daglige, vil du typisk være på jagt efter en ensfarvet. Du kan dog også få flerfarvede strips, som er smarte til fester. Nogle strips kan skifte farve, så du selv kan vælge, hvilken farve de skal have.

Derudover skal du også være opmærksom på, om den passer til din device eller ej. De strips, der har trådløs styring, kan for eksempel styres med iPad eller iPhone.

Vær opmærksom på om dit LED bånd kan bruges udenfor

Vil du bruge dit LED bånd udenfor, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om det kan holde til det. Det stiller jo nogle helt andre krav, da det her er udsat for regn og blæst.

Dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge til hus og have!