Dekorationspære som glødepære

Retro-lampen kan beholde sit look og hyggelampen kan bevare sin glød med en moderne dekorationspære. Dekorationspærer ligner glødepærer, men er LED-baserede. Størrelser fra små til store gør dekorationspærer anvendelige til enhver lampetype. Farverne er alle varme og styrken dæmpet. Se udvalget herunder.

Hyggelige dekorationspærer

Når en lampe skal give hygge og være dekorativ frem for effektiv, skal du sætte en dekorationspære i. Du får flere fordele med dekorationspærer i dine lamper.

  • Varm og dæmpet belysning
  • Den ligner en glødepære
  • Energivenlig LED-baseret

En elpære er ikke længere, hvad den ser ud til. En moderne LED-pære kan sagtens ligne en gammeldags glødepære og give en varm og hyggelig belysning. Lav styrke eller dæmpbar funktion gør dekorationspærer til det perfekte valg, når du gerne vil spare på strømmen uden at gå på kompromis med looket i din indretning.

Hvornår skal du vælge en dekorationspære?

Der kan være mange svar på spørgsmålet om, hvornår du skal vælge en dekorationspære frem for en traditionel pære, men de tre primære svar er:

  • Til retro-lampen kan du bevare stilen med en pære, der signalerer fortiden. En glødepære-lignende dekorationspære kombinerer looket fra fortiden med den strømbesparende fremtid. Vælg farve på pæren efter, hvilken skærm der er på lampen. Jo mere åben skærm jo svagere pære, hvis du ønsker at bruge lampen til hyggebelysning.
  • Når pæren er synlig, kan du dels bevare stilen fra lampen, dels undgå at blive blændet af en skarp pære. De fleste dekorationspærer har lav styrke eller er dæmpbare, så du kan opnå en stearinlys-lignende belysning, der ikke blænder. Til lamper uden skærm kan de store kugleformede dekorationspærer være et optimalt valg.
  • For hyggelig belysning handler det som regel om dæmpet belysning i en varm nuance. LED-pærer til dekorationsbrug er ofte gullige i glasset eller har en meget lav styrke svarende til fortidens 15 eller 25 watt. En indre glødetråd giver desuden association til et stearinlys eller noget centralt, som øjet kan hvile på.

Find den helt perfekte dekorationspære til din lampe her i vores store online udvalg på Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.