Tilbehør til trampoliner

Med det rigtige tilbehør til din trampolin, sikrer du, at du og dine børn får optimal sikkerhed, mere sjov og ikke mindst længere levetid til din trampolin. Find tilbehør til din tampolin herunder.

Se alle mulighederne med trampolin tilbehør

Find det helt rigtige tilbehør til trampolinen

Vi har delt tilbehør op i tre kategorier, da det ikke er det samme tilbehør, der er nødvendigt til en fritstående trampolin på ben og en nedgravet trampolin. Så vi starter med det som gælder begge typer trampoliner.
 

Tilbehør til både trampoliner på ben og nedgravet trampoliner

Beskyttelsesovertræk: Et beskyttelsesovertræk er en rigtig god idé at købe til trampolinen. En slidt springdug eller kantmåtte kan øge risikoen for skader, og det er derfor vigtigt at beskytte trampolinen med et cover. Overtrækket beskytter desuden mod påvirkninger fra solens stråler, samt nedfalden løv eller andet der kan lave huller i trampolinen. Det er også godt at beskytte den mod større mængder sne om vinteren med et overtræk, hvis trampolinen står ude. Coveret er designet med huller, der sørger for at vandet har mulighed for at løbe væk fra måtten.

 

Tilbehør til trampoliner på ben

Stige: En trampolin stige er et must for, at kunne komme let og sikkert op på trampolinen, der typisk står i 75-90 cm højde. Trampolin stigerne findes i forskellige størrelser. En lille trampolin stige dækker de små trampolin størrelser, mens en større stige dækker de største trampoliner på ben. Det er også muligt at købe trampolin stiger der er sorte, hvis du har en trampolin med sort stel og ben vil det matche flot. Den sorte lakering er også med til beskytte stigen mod rust.

Stormsikringssæt: Medmindre du skiller trampolinen af hvert efterår er det en god idé, at få et stormsikringssæt til din trampolin. Kraftige vinde som vi oplever flere og flere af i Danmark kan medføre at din trampolin letter fra jorden, hvis den ikke er forankret. Når vinden er meget stærk og går fra stærk blæst til storm eller orkan, kan det være nødvendigt at lave en eller flere foranstaltninger udover et forankringssæt, så din trampolin ikke blæser væk.

  1. Du kan eventuelt tage nettet ned, da vinden kan tage fat i nettet.
  2. Fjern evt. din springdug, arealet på den gør det let for vinden at få fat på.
  3. Placer trampolinen i læ, eventuelt fastgøre trampolinen med et reb til skuret, legehuset eller anden konstruktion.
  4. Vend trampolinen på hovedet. Når den vender på hovedet kan vinden ikke få fat nedefra.
  5. Vil du være 100% sikker så skil trampolinen ad og opbevar den indendørs.

 

Tilbehør til nedgravningstrampoliner

Sikkerhedsnet: Har du f.eks. købt en nedgravningstrampolin kan du øge sikkerheden til din i forvejen meget sikre trampolin, ved at købe et sikkerhedsnet. Så selvom faldet ikke er langt fra en nedgravningstrampolin vil der ved et uheldigt fald kunne komme personskader. Skal trampolinen også være godkendt til børn er det nødvendigt med et sikkerhedsnet til din nedgravningstrampolin. Ønsker man ikke et sikkerhedsnet anses trampolinen som en sports trampolin til teenagere og voksne.
 

Mangler du tilbehør til din trampolin?

Hos de førende brands kan der altid skaffes reservedele såsom kantmåtter, fjedre, sikkerhedsnet, rammedele, springdug mv. flere år efter modellen er købt. Blot oplys reservedelsnummeret fra manualen til kundeservice hvis ikke du finder den pågældende reservedel på Bilka.dk. Så vender de tilbage med en pris, hvis det er uden for produktets garantiperiode.