Sikkerhedsnet til trampolin

Mangler du et sikkerhedsnet til trampolinen? Lige så sjovt det er for børn at hoppe på trampolin, lige så farligt kan det være, hvis du ikke sørger for at montere et sikkerhedsnet. Find et sikkerhedsnet i den rigtige størrelse herunder, og gør den sjove hoppeleg sikker.

Derfor bør du købe et sikkerhedsnet til trampolin

Den helt store fordel ved at investere i et sikkerhedsnet til trampolin er naturligvis den øgede sikkerhed, som især er vigtig, når der er mere end et barn, der hopper på trampolinen. Men der findes også andre fordele ved at sætte et net til trampolin op:

  • Sørger for, at børnene ikke kan falde ud over trampolinen
  • Kan nemt åbnes og lukkes med lynlåsen – også for et barn
  • Gør det muligt også at lege sjove boldlege på trampolinen

 

Når der kun er et barn på trampolinen, vil barnet helt naturligt trække ind mod midten, når han eller hun hopper, og risikoen for at falde ud over kanten er derfor ikke så stor, som når der er flere børn på trampolinen. Men så snart der er mere end et barn på trampolinen, øges risikoen for ubalance og fald. Derfor er det også lovpligtigt, at havetrampoliner, som står over jorden, skal have net omkring.

 

Sådan vælger du det rigtige net til trampolin

Det er ganske nemt at finde det rigtige sikkerhedsnet til din trampolin. Du skal blot sørge for at kende diameteren på din trampolin, samt om det er en nedgravet havetrampolin, eller en der står over jorden.

Sikkerhedsnettene er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer, og er udstyret med lynlås, så det er nemt at komme ind og ud af nettet. Og så er alle trampolin-nettene enkle selv at sætte op.

Har du en trampolin, som står over jorden, er en stige desuden guld værd, så børnene selv kan komme til og fra trampolinen uden hjælp.

Et opbevaringsnet, som sættes op under trampolinen, kan også være guld værd. Her kan lægges sko, smykker, telefoner osv., mens der hoppes.

Du bestiller nemt dit nye sikkerhedsnet og tilbehør i dag online hos Bilka.dk.