Stige til trampolin

Hvis du har en trampolin sat op i haven, som står over jorden, er det praktisk at sætte en stige på, så det er nemt og sikkert at komme op og ned ad trampolinen. I udvalget herunder finder du trampolinstiger, som er nemme at montere på trampolinen.

Derfor bør du sætte en stige på trampolinen

En stige er essentielt tilbehør til din trampolin, som gør oplevelsen både sikrere og sjovere for børnene. Med en trampolin som står over jorden, er det lovpligtigt at sætte net omkring, og med en stige kan du øge sikkerheden endnu mere, så barnet ikke behøver at sætte en stol frem eller klatre på en uhensigtsmæssig måde for at komme op.

  • En stige optimerer sikkerheden
  • Fås til alle trampolinstørrelser
  • Designet så den passer til trampolinen

 

At hoppe på trampolin er et kæmpe hit hos de fleste børn, og i ”kampens hede” er det derfor de færreste børn, som tager sig ordentlig tid til at passe på, når de kravler op og ned. Her er stigen et praktisk og sikkert hjælpemiddel.

De fleste stiger til trampoliner er tilmed udstyret med brede trin, som gør det ekstra nemt at komme op og ned uden at glide.

 

Sådan vælger du den rigtige stige til trampolinen.

Det er ganske nemt at vælge den rigtige stige, da du blot skal kende diameteren på din havetrampolin. Under hver stige kan du læse om, hvilken størrelse den passer til og let vælge en stige ud fra de korrekte mål.

Hertil kan du vælge en farve, som passer til trampolinen, hvis det har betydning for dig. Du kan desuden med fordel vælge en udgave i galvaniseret stål, hvilket beskytter godt mod rust. Stigerne er alle nemme at montere, så børnene hurtigt kan komme i gang med at hoppe, hvilket både er sjovt og sundt.

Tjek også vores fitnesstrampoliner, som er perfekte til hjemmetræning, når pulsen skal i vejret.

Du bestiller nemt din nye stige til trampolinen online i dag, og skulle du have brug for at returnere den, får du ubegrænset returret af din varer, hvis den stadig er i original emballage.

Bilka er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge.