Kantpude til trampolin

Gør havetrampolinen sikker med en kantpude, så børnene ikke kan komme i kontakt med fjedrene, der holder trampolindugen. Med en blød kantpude bliver fjedrene pakket væk, så der hverken kommer en finger eller en fod i klemme mellem de robuste stålfjedre. Vælg mellem mange kantpuder i forskellige størrelser herunder.

Derfor bør du investere i en trampolin-kantpude

Der er ingen tvivl om, at en kantpude til trampolinen er noget af det vigtigste udstyr til din havetrampolin. Om det er en nedgravet trampolin eller en, der står over jorden, bør den have en kantpude, så ingen kommer til skade under leg og aktivitet på trampolinen.

  • Kantpuden dækker fjedrene og har en blød overflade
  • Beskytter trampolinens fjedre og giver dem længere levetid
  • Er fremstillet i superblødt og vandafvisende materiale 

 

Kantpuderne plejer som regel at følge med, når du køber en helt ny havetrampolin, da de er en essentiel del af trampolinen. Men står du i en situation, hvor du har brug for en ny kantpude, kan du nemt finde den rigtige størrelse i udvalget ovenover.

Du skal blot kende diameteren på din trampolin, og vælge en pude med samme størrelse. Har du en firkantet havetrampolin, kan du også finde kantpuder med denne form i udvalget.

Under specifikationer for hver kantpude kan du se diameteren, hvilket materiale, puden er fremstillet i samt tykkelsen på puden. Det gør det nemt og overskueligt for dig at vælge den rigtige.

 

Pas på de legende børn med en kantpude til trampolinen

Når der er ét barn på trampolinen, vil det naturligt søge ind mod midten af trampolinen, men så snart der opholder sig flere på trampolinen, opstår der risiko for at lande udenfor trampolindugen.

Med en solid kantpude vil barnet lande blødt i stedet for direkte oven på fjedrene. Og for at optimere sikkerheden endnu mere, bør du også sætte et sikkerhedsnet til trampoliner op.

Nu hvor du er i gang med at optimere din havetrampolin, kan udstyr som en stige til trampolinen og stormsikring af trampolinen også være optimalt at investere i.

Bilka er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge, og vi gør det nemt for dig at handle.