Overtræk til trampolin

En trampolin kan være et sjovt legetøj for dine børn. Trampolinen står dog ude hele året rundt, og derfor kan det være en god ide at passe på den i de kolde måneder. Brug derfor et overtræk til børnenes trampolin i vinteren, så den holder sig funktionel i længere tid. Find gode overtræk på Bilka.dk. 

Beskyt trampolinen med et overtræk 

Har du en trampolin stående i haven derhjemme? Trampolinen er et udbredt og populært stykke legetøj og står rundt omkring i og uden for mange danske hjem. De fleste børn elsker at hoppe på det fjedrende stof, og hvis du vil passe godt på de yngstes favorit, så kan du med fordel købe et overtræk til trampolinen. 

Når du bruger et overtræk til din trampolin, så skærmes den effektivt for regn og sne. På den måde kan du altså sørge for at trampolinen både holder sig pæn og funktionel i lang tid. Så kan hele familien have glæde af den i mange år.  

Udover overtræk så har vi meget andet tilbehør til trampoliner på Bilka.dk. Du kan blandt andet få: 

 

Med tilbehør kan oplevelsen og legen blive endnu sjovere, og det bliver også mere sikkert, når dine børn hopper rundt på trampolinen.  

 

Se også vores udvalg af trampoliner til alle aldre 

På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af trampoliner til større børn samt de helt små. Du kan finde børnetrampoliner til haven med sjove motiver, som børnene vil genkende fra deres yndlingsfilm og -serier. 

Derudover kan du finde store havetrampoliner, som hele familien kan nyde godt af. Disse trampoliner kommer i flere størrelser, men de har alle god plads til flere personer. Børnene kan både lege alene, med sine kammerater eller du kan deltage i legen på en havetrampolin.  

Hvis du vil returnere dit køb, så har Bilka.dk fri returret, så længe varen er uåbnet. Du kan sende din vare til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores venlige personale kan hjælpe dig.