Stormsikring af trampolin

Med det danske vejr i mente, er det en særdeles god idé med stormsikring af din trampolin, da trampoliner er skyld i mange skader under storme. Med et stormsikringssæt her fra siden, kan du sænke risikoen for trampolinstormskader betydeligt. De fleste sæt er universale, og passer til alle trampoliner. Se vores udvalg herunder.

Derfor bør du sørge for trampolin-stormsikring

Når der kommer storm, og du har en stor havetrampolin stående frit i haven, kan det have store konsekvenser. Det kan både være dit eget hus og have, det går ud over, men også din nabos. Og der er stor forskel på, hvor meget og hvad de forskellige forsikringer dækker, så det bedste du kan gøre, er at forebygge stormskaderne ved at stormsikre din trampolin.

  • Det er nemt at gøre det selv
  • Det koster ikke mange penge
  • Fastholder trampolinen til jorden

 

Ud over at sikre mod storm, gør trampolin-stormsikring også din trampolin mere stabil, hvilket blot er et ekstra plus. Og så generer stormsikringen ikke brugen af trampolinen, da de fleste forankringssæt kun er fastgjort til bunden af trampolinen.

 

Stormsikring af din trampolin er vigtigt

Ud over trampolin-stormsikring anbefales det også, at du skiller din trampolin helt ad, hvis der varsles ekstra voldsom storm, da du dermed er på den sikre side.

Du kan med fordel også fjerne trampolinens springdug under voldsom storm, da det er denne, som gør trampolinen ekstra risikofyldt for at lette og forårsage skader.

Med et universalsæt fra udvalget herover fastgør du nemt trampolinens bund i både blød og hård jord ved hjælp af de spiralformede jordankre, som hægtes fast til stellet med polyesterstropperne.

Hvis du gerne vil slippe for at skulle stormsikre din trampolin, kan du med fordel investere i en nedgravet havetrampolin i stedet. Du bør desuden tjekke din forsikring, for at finde ud af, hvad den dækker, hvis uheldet er ude. Rammer der en trampolin ind i din bil, er det som regel din egen kaskoforsikring, som skal dække – også selvom trampolinen er din nabos.

Forårsager trampolinen skader på huset, er det din husforsikring, som evt. dækker. Bestil din trampolin-stormsikring i dag, og undgå skader og forsikringssager!