Firkantet trampolin

Der er mange gode grunde til at vælge en trampolin, der er firkantet. En firkantet trampolin har rigtig god plads og giver en større affjedring end en rund trampolin. Derfor er firkantede trampoliner perfekte til dig, der har brug for at øve tricks og udføre seje stunts på trampolinen. Se udvalget af firkantede trampoliner herunder.

Inground vs. onground

Når trampolinens placering er besluttet, bør du overveje om det skal være en alm. havetrampolin på ben eller om trampolinen skal være nedgravet i haven. Denne videogennemgang kan hjælpe dig til at forstå forskellen på de to typer af trampoliner.

Derfor bør du vælge en firkantet trampolin

Det kan umiddelbart virke ligegyldigt og udelukkende som en smagssag, om du vælger en rund eller en firkantet trampolin. Men faktisk har formen på trampolinen en hel del at sige i forhold til, hvordan den er at hoppe på, og hvilke behov den kan opfylde. Fordelene ved at vælge en firkantet trampolin er:

  • Større areal til at hoppe på
  • Større affjedring når der hoppes
  • Perfekt til de øvede børn og voksne

 

En trampolin der er firkantet, trækker ikke naturligt ham eller hende, der hopper, ind mod midten. Det bevirker både, at der er mulighed for at komme længere over overfladen, når der hoppes, og at trampolinen er lige god at hoppe på over hele overfladen.

Samtidig sætter det også krav til den, der bruger trampolinen. Med børn som går til gymnastik, og som har godt styr på deres motorik, er en firkantet trampolin at foretrække. Den er absolut bedst til at udføre cool tricks på, men det kræver, at barnet kan kontrollere sit hop.

 

Husk det essentielle udstyr til firkantede trampoliner

Da en firkantet trampolin ikke naturligt trækker den, som hopper ind mod midten, og fordi at der er mulighed for meget høje hop, er et sikkerhedsnet absolut nødvendigt at montere på trampolinen med det samme. Vælger du en trampolin, som står frit over jorden, er en stige desuden et must have.

Ved at passe så godt på din trampolin som muligt, får den en længere levetid. Med en god stormsikring skal du ikke bekymre dig om skader, når det stormer, og det anbefales desuden, at du pakker de bløde dele på trampolinen ned om vinteren, så de ikke tager skade.

Bestil din nye firkantede trampolin i dag, og se frem til mange timers actionpræget leg og hygge i haven!