Strategispil

Begrav dig i nostalgi med Kalaha og Sænke slagskibe eller prøv en af de nyere spil på markedet som for eksempel Catan eller Pandemic. På Bilka.dk finder du blandt andet populære strategispil, som kan give dig mange timers underholdning. Se hele udvalget på siden her.

Backgammon regler

Strategispillet Backgammon er et gammelt spil, der er meget populært blandt mange - både unge som gamle. I denne guide hjælper vi dig med Backgammon regler og Backgammon opstilling, så I er klar til at bevæge jer ud i det taktiske og strategiske spil.

Udlev din indre detektiv med et strategispil

Elsker du at løse gåder og prøve at gennemskue din modspiller? Med et strategispil får du udfordret dine evner og logiske sans, når du kæmper for at opklare mordmysterier eller redde verden fra en katastrofe. Spil strategispil sammen med dine venner eller din familie og hav det sjovt sammen, imens I udtænker næste træk. 

På Bilka.dk har vi sørget for at have et bredt sortiment af strategispil. Det er altid en god idé at have forskellige spil at vælge imellem, så deltagerne kan blive enige om et spil, der falder i jeres smag. Derfor finder du nye, spændende spil såvel som de gode klassikere som: 

  • Pandemic

  • Ticket to ride

  • Sænke slagskibe

  • Stratego

Bliv underholdt i timevis med et strategispil

Med et brætspil er der til mange timers underholdning. Du kan invitere til spilaften med vennerne, tage spillet med i familiens sommerhus eller spille strategispil med kæresten derhjemme. Et strategispil vil helt sikkert være et hit hos dine venner og familiemedlemmer, som deler din passion for spil, hvor I skal tænke strategisk og løse en række opgaver for at vinde spillet. 

Ved at spille et strategispil udfordrer du også din hjerne i at tænke taktisk og logisk. Der er en skjult form for læring ved at spille strategispil, som du kan bruge i din hverdag i arbejdsrelaterede situationer, læringssituationer og i sociale sammenhænge. 

Elsker du alle former for brætspil og kortspil, så udforsk vores store udvalg af andre spil. Vi har også Danmarks største vareudvalg og alle de populære spil, så du kan vælge et spil efter din smag hos os.