Ticket to Ride

Ticket to Ride er et togeventyr, der har taget verden med storm og solgt i flere millioner af eksemplarer verden over. Det er perfekt til en spilaften med vennerne, men også familievenligt og inkluderede for børn, da reglerne er lette at forstå og får familiehyggen til at køre på skinner. 

Ticket to Ride er for alle

Der findes grundspil, udvidelser samt børne- og rejseudgaver af Ticket to Ride spillet. Det er således muligt at få fat i præcis den blanding af spillængde og kompleksitet som du har lyst til!

 

Dét går Ticket to Ride ud på

I Ticket to Ride dyster spillerne om at gøre krav på ruter mellem byer og etablere det bedste tognetværk. Der er bonuspoint til dem, der kan opfylde deres destinationskort ved at forbinde to fjerntliggende byer, og til den spiller, der bygger den længste sammenhængende jernbane.

Ticket to Ride jorden rundt

Hvorend du har lyst til at rejse med Ticket to Ride, så er der utallige muligheder til rådighed. Grundspillene foregår enten i Nordamerika, Europa eller Norden, der er også udvidelser med store dele af resten af verden. Prøv selv! Køb din billet til dit næste togeventyrsspil her på Bilka.dk.