Exit

EXIT er verdens største serie af escape rooms til dagligstuen. De 13+ danske spil tager dig på en mindre jordomrejse af vanskelige gåder og genrer; fra Antarktis til Orientekspressen; fra spaghettiwesterns til intet mindre end Tolkiens fantasy-verden Midgård! Hvor hurtigt kan I løse gåderne og slippe fri?

Escape rooms i en æske

Escape rooms har vist sig at være mere end bare en dille. Hele verden over kan man ganske frivilligt lade sig låse inde i et lokale, blot for at se, hvor hurtigt man igen kan slippe ud. EXIT: The Game giver dig denne særlige oplevelse, men i køkkenets, dagligstuens eller værelsets bekvemmelige, hjemlige rammer. Nøjagtigt som i et normalt escape room forsøger I i EXIT at slippe væk fra en skummel, aflåst lokation – men det kan I kun, hvis I arbejder sammen om at løse de mange gåder!

 

En særskilt oplevelse

EXIT er en unik størrelse. De fleste brætspil kan man spille, lige så mange gange man har lyst, men hvert EXIT-spil kan kun opleves én gang! Hvorfor dog det, tænker du måske? Til dels er det af gode grunde ikke lige så sjovt, når man kender svaret på alle gåderne, men mange af gåderne kræver netop, at spillerne klipper, klistrer og bukker komponenterne i deres hektiske forsøg på at løse dem. EXIT produceres af den grund i genbrugspap.

 

Unikke hjernevridere

Der er ingen grænse for, hvor mange spillere kan være med til at løse gåderne, men vi (og spillet selv) anbefaler, at man ikke er flere end 4. Man kan sågar opleve spillet alene, hvis man er mere til at bruge hovedet i sit helt eget tempo. De findes på både dansk og engelsk, og hvert sæt tager dig på en helt unik rejse. I ét sæt er I dykkere, der leder efter skatte, og i et andet låses I inde på et mystisk, magisk museum, hvor I i et helt tredje skal opklare et mord begået på Orientekspressen!