Carcassonne

Hvert spil Carcassonne opbygger et unikt miljø, når brikkerne danner et landskab med byer, veje, marker og klostre. Gør krav på disse områder med dine tilhængere for at vinde spillet. Spillets lettilgængelige, men alligevel dybe design blev offentliggjort første gang i 2000 og har tiltrukket en bred fanskare og ført til udvikling af adskillige udvidelser og selvstændige titler i Carcassonne-serien.

Carcassonne er for alle

Carcassonne er et enkelt spil med brikker, hvor spillerne i fællesskab opbygger området omkring den franske middelalderby Carcassonne, mens de konkurrerer om at placere følgere på forskellige elementer og score flest point. Den udbyggende oplevelse af spillebrættet og de letforståelige regler, gør det til en fantastisk oplevelse for nye og garvede spillere.

Der er flere forskellige udgaver af Carcassonne som kan spilles for sig selv eller som udvidelser til grundspillet. Der er også et grundspil designet til børn i form af Carcasonne Junior, så det burde være lige til at finde en version der passer perfekt til dig eller til nogen du vil introducere til Carcassonne.