7 Wonders

Du er leder af en af antikkens største byer. Du skal udvikle din by til den mest glorværdige ved at øge dine videnskabelige opdagelser, militære erobringer, kommercielle aftaler og prestigefyldte bygningsværker! 7 Wonders er et strategispil hvor alle spiller simultane ture, dette fjerner ventetiden på din tur og gør, at alle er engagerede på samme tid. Det betyder også at spiltiden ikke forlænges betydeligt ved at spille flere spillere.

7 Wonders er strategispil i høj klasse

I 7 Wonders dyster du primært mod dine naboers bystater og konkurrer på forskellige parametre. Spillet har vundet mange priser og har indtil flere forskellige udvidelser, der kan give mere kompleksitet eller nye oplevelser til spillet.

 

Sådan konkurrer I

Der dystes på fire forskellige områder i 7 Wonders: Kultur, Militær, Økonomi og Videnskab, men du kan aldrig mestre alle områder på samme tid, så dine valg er afgørende for den strategi du fører. Husk at holde øje med dine naboers fremskridt, da de konkurrer på de samme områder. Vil din bys storhed blive husket igennem årtusinderne?

 

Forskellige varianter

Der findes tre forskellige grundspil, det oprindelige 7 Wonders, en version til 2 personer i spillet 7 Wonders Duel og det nyeste 7 Wonders Architects som er en mere streamlinet og begyndervenlig variant at det oprindelige spil. Alle varianter har vundet indtil flere priser og er solide titler hver især.